Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość graf sys

proszę o ocenę-foto

Polecane posty

Gość graf system
postaram się popracować nad lepszym doborem stanika

Gość mechu
mnie się podobasz

Gość ja mysle .
ze powinnas schudnac pare kilo

Gość z rana

Gość graf sys
ciesze sie ze wam podobam sie wiem ze jestem piękna a nawet najpiekniejsza :)

Gość agha_tka
hmmm.. nie chciałabym tyle ważyć. ale kształty tak czy siak masz ładne, wcięcie w talii jest. wyglądasz kobieco :)

Gość agha_tka
ee.. ale przeczytawszy wypowiedź "jestem piękna a nawet najpiękniejsza" śmiać mi sie zachciało:P taaa, wyglądasz kobieco, ale najpiękniejsza? w porównaniu do najpiękniejszych kobiet to tak wielorybowato jednak, nieprawdaż? te ekhm.. pare kilo....

Gość moze byc
mi sie podobasz jestem kobieta;) jaki rozmiar spodni nosisz albo napisz ile masz w pasie????

Gość kobiece
kształty :) do agha_tka - wątpię żeby autorka napisała o sobie że jest najpiękniejsza :D

Gość graf system
noszę rozmiar 31 w pasie mam ok 76

Gość chętnie bym nadział
cię

Gość graf system
ma mnie już kto nadziewać :P

Gość njytmym
mi sie podobasz :) mówię to jako kobieta ja mam do ciebie podobną figure :D apetyczna jesteś i megakobieca :D

Gość ładne
krągłe kształty :)

Gość moze byc
dziekuje za odpowiedz jeszcze raz gratuluje ładnej figury;) pozdrawiam

Gość masz-
ochotę na spotkanie?

Gość masz-
?

Gość tak szczerze do bólu
to gdybyś schudła 10 kg byłoby elegancko, proporcje mogą być teraz - zwykły wieloryb z tłustymi ramionami, pewnie majtają Ci się jak poruszasz rękami, grubymi udami, wcięcie jest ale sterczący brzuchal też jest, biust jest ładny ale przy tej wadze nawet nie zachwyca :O też mam 170 cm, waże 58 kg i chuda nie jestem, 72 to naprawdę duuuuuuużo marnujesz sobie ciało, a może być genialne

Gość tak szczerze_
pieprzysz głupoty- ja chetnie ja bym zerznal. Od tylu ja zlapac i jechac... i jeszcze klaps w tylek

Gość tak szczerze_
graf sys odezwijjjj sie

Gość też tak wyglądam i nienawidzę
siebie za to :( jakby tego było mało to w tej chwili właśnie znów jem a waże więcej niż Ty. chce umrzeć :(

Gość tak szczerze_
nie gadaj ze jest tak zle to jest zajebiste cialko tylko schrupac

Gość tak szczerze_
do też tak wyglądam i nienawidzę -jezeliwygladasz jak autorka tego tematu to nie lam sie. ile masz lat?

Gość tak szczerze_
czemu cie nie ma?????????

Gość punkty za czyatnie
Nowo powstała strona mająca na celu spopularyzować czytanie i reklamowanie stron :) pozwala na łatwe wyciągniecie ciekawych nagród :P wystarczy się zarejestrować i czytać artykuły pochodzą z Rożnych serwisów (aktualnie 70 ale ich liczba ciągle rośnie) ,na pewno znajdziesz kilka które i tak przeglądasz. Rejestrując się z tego reflinku dostajesz 100 punktów na start :) naprawdę warto spróbować i poświecić kilka minut na rejestracje i poznanie mechanizmu działania, nagrody czekają. http://przeczytamwszystkich.pl/przyjmij-zaproszenie?it=a6511d80-0432-46c8-806e-01bf2eb46630

Gość chyba cos sciemniasz
z wagą ....ja mam 175 wzrostu waze wiecej od Ciebie i tez nosze rozmiar dzinsow 31...takze cos mi tu nie gra....

chyba cos sciemniasz - Kolejna madra, co to uwaza, ze wszyscy maja taka budowe jak ona... :o Co do figury autorki - tragedii nie ma, ja bym zmniejszyla brzuch, a poza tym jest ok, jesli tylko ktos uznaje cos innego niz kosciotrupy ;) A jesli podany wzrost i waga sa prawdziwe - zadnej nadwagi kolezanka nie ma. Odnosnie stanika - musisz zmierzyc obwod pod biustem ciasno, i od tego odjac kilka cm i zaokraglic w dol [ja mam 77 pod biustem i to jest obwod 70], i do tego obwodu szukaj pasujacej miseczki [pewnie bedzie to \'spora\' literka]. Smutne, ze niektore kobiety z podobna figura pisza, ze sie za to nienawidza... :(

Gość ja mam.
mniej wiecej takie wymiary i wzrost jak autorka. Z ciekawosci obejrzalam kilka par swoich spodni i rozmiary sa od 29 do 32 a wszystkie sa na mnie dobre. Wiadomo ze rozmiar rozmiarowi nierowny :)

Gość o a ja mam
podobną figurę i nie wiem jakie spodnie nosić. Lubię rurki ale chyba trochę głupio w nich wyglądam. Chciałabym kupić spodnie z materiału ale boję się że będę grubo wyglądać. Ktoś mi coś doradzi?

Gość ankaaa20
ja mam taki sam wzrost i podobna wage (moze 3 kg mniej) i tez mnie moj wyglad zalamuje. Jakas nerwice mam od tego ;/ Zadnemu facetowi takie ''COS'' sie nie moze podobac. A te pozytywne koemntarze tutaj to albo podszywy (faceci) albo poprawianie sobie samopoczucia (kobiety).. Ech