Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sluchajcie jest taka sprawa

sluchajcie jest taka sprawa

Polecane posty

zauwazylam , ze mego meza kolega czuje do mnie jakas miete , , pracuja oboje (moj maz i on) w jednej firmie. spotykamy sie czesto paczka i on tez w niej jest , to tez moj kolega. ale ostatnio jego zachowane troche mnie denerwuje , niby jakis niechcacy dotyk , to reka to plecy , to ramie , mile slowka , ciagle gapienie sie . mam 2 dzieci i meza i nie jestem jakas super laska , choc wielorybem tez nie , coz on we mnie widzi?? nie mam pojecia . nie krepuje sie robic tego wszystkiego przy innych , sama nei wiem co z tym zrobic :O

??

Gość liberal girl
powiedzieć wyraźnie i głośno: słuchaj stary, nie życzę sobie, zebyś mnie obmacywał. Trzymaj rączki przy sobie, ok? Jasny, prosty komunikat. Brak reakcji jest czasem zachętą, a może Ty sie jakoś usmiechasz do niego kiedy te rączki sie lepią do ciebie? dla świrów wszystko jest zachętą, dlatego trzeba jasno i konkretnie, jak nie podziała, powiedz mężowi. Chyba, że Ci się to podoba... :p

wiesz to nei jest tak , jestesmy paczka przyjaciol , ktora na dziendobry caluje sie w poliki czesto podajemy rece, przybijanie piatke , klepanie w ramie itp.. jak to ludzie ktorzy sie lubia , mezowi powiedzialam , ze kolega sie przykleil cos chyba zbyt znaczaco , ale on uwaza , ze jestem lubiana i nic nie widzi niepokojacego , kolega nie nie podoba mi sie , calkiem nie moj typ i nie zamierzam zdradzac meza ani nic z tych rzeczy

hehhe nie nie dam mu dupy , ani nic innego :D

Gość liberal girl
skor się tak kumplujecie, to tym bardziej chyba powinno ci lżej przyjśc powiedzneie mu prosto z mostu co myslisz na ten temat ludzie są dziwni, sami sobie utrudniaja byt na tym łez padole

nie utrudniam sobe nic , poprostu nie chce stracic nikogo z paczki i nie wysylam zadnych sygnalow

Gość liberal girl
jasne, dla dobra trwałości paczki pozwalaj na dotykanie się każdemu kto tylko zechce :O zawsze myslałam, że w "paczce" wszyscy mają się ze wszystkimi dobrze czuć

Gość MAŁRYCY
Haha ale tepa szmata ta LIBERAL GIRL. Przeciez autorka wyraznie dala nam odczuc, ze ma ochote by ten kolega rozpierdolil jej macice i odbyt. A Ty podpowiadasz jak ma go zgasic. Wez naucz sie kurwa czytac ze zrozumieniem. Ja pierdole.

ale on mnie nie dotyka po cyckach czy dupie , nie musisz sie unosic zaraz , a ty druga pomaranczi pierdolnij sie w leb :P

nawet poradzic z wami nie mozna , tylko chuje muje wam w glowie

Gość MAŁRYCY
Bo to wlasnie takie "paczki". Niby PRZYJACIELE, jak ci z serialu. A najchetniej to by Cie pewnie wydymal i ten wasz przyjaciel i jeszcze jego pies. Zreszta, huj z wami. PACZKA :D Paczka leysow kurwa.

Gość klaudik 332
po ryju dziada i sie uspokoi od razu:)

To przecież proste jak budowa cepa. Faceta lubisz ale tylko teoretycznie z racji tego że jesteście grupą znajomych i jakieś pozory trzeba zachować. Praktycznie faceta nie lubisz i każde jego dotknięcia czy maślane spojrzenia traktujesz jak przystawianie się. Twoja podświadomość czy jak wolisz wyobraźnia doszukuje się jakiś podtekstów w jego zachowaniu. Okaż trochę chłodu.