Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doset dorum

Kolezanka nie chce oddac mi pieniedzy! Co robic???????

Polecane posty

Gość blagajaca
przepraszam psikus losu .nerwy!

Gość *liliann
Mi też koleżanka nie oddała grosza z tego, co jej 'pożyczyłam'. Uznała to za darowiznę, bo wtedy ona nie miała ani grosza. Także kontakty baaaardzo się rozluźniły.

Gość dziewczyna z sieci
dobry zwyczaj, nie pożyczaj:)

Gość gość
Okreslona grupa ludzi w cwany i niedo konca uczciwy sposób zagarnęła sobie ogromny kapitał a teraz patrzą jak cała reszta nas szamocze sie w amoku biedy.z ludzi już nic dobrego nie będzie !!!Sąd ostateczny powinien skazać was na zagładę! Całkiem niedawno pracowałam u potwornego wieprza żarł i srał pod siebie w niczym od niego nie lepsza żona latała jak wściekła k***a po sali obydwoje wygarneli zjedzoną bułkę gdy sami rzucali chlebem ciastem na magazynie.dosłownie wszedzie porozrzucane pączki bułki owoce i warzywa również.żałosne zachowanie !!!!!

Gość gość
Możesz też skontaktować się z kancelarią komorniczą. Mają wiele różnych sposobów na odzyskanie długów. Sam współpracowałem z www.jkrukkomornik.pl i udało nam się odzyskać pożyczone pieniądze.

Gość gość
otrzymalas szkole zycia za 300 zl, niektorzy placa nawet kilka milionow ;-)

Gość gość
Szczerze mówiąc to ja bym się nie upominała już więcej o te pieniądze, po prostu totalnie zerwałabym kontakt. Moja przyjaźń jest znacznie więcej warta niż 300, więc dobrego interesu by nie zrobiła. A taką kwotę pożyczyłabym tylko komuś, kogo w chwili pożyczenia uważałabym za przyjaciela. Co nie znaczy że to jedyne słuszne rozwiązanie. Upominanie się o swoje pieniądze to Twoje prawo.