Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolammm

Gdzie zgłosic anonimowoze ktos bije dzieci???

Polecane posty

Gość lolammm

Gość kafezdzira orencz
moze na jakas blekitna linie? policje? opieke spol.?

Gość lolammm
Bije,szarpie,one krzycza,placza,goni je i chyba tłucze ....to wnuki!!

Gość lolammm
bardzo sie wyzywaja,grozi im,ze je ...skatuje...szok

Gość abraja
na policje a dlaczego anonimowo? nie masz sie czego bac \

Gość tańczący z drabiną
SPÓŁDZIELNIA KOMINIARSKA

Gość lolammm
widze ze macie w nosie dzieci ale jak cos to krzyczycie jak wam zalezy na dzieciaczkach!!!

Gość kafezdzira orencz
ja kiedys zglosilam anonimowo (glupia ze swojego tel stacjonarnego) fakt, ze w bloku naprzeciwko sa nonstop awantury, facet pije i tlucze zona (widzialam), a maja 2dzieci malych, ktore wiecznie placza, chodza po domu gole, jedno kiedys stalo na barierce o balkonu (8 pietro!!!!:o). przyjechali, nic nie zrobili a 2dni pozniej patrol przyszedl do mnie oznajmic, ze wiedza, ze to ktos z naszego mieszkania wezwal policje i mamy zaplacic 400zl kary za nieuzasadniona interwencje na nasza prosbe:o:o:o:o krzywe akcje dzieja sie do dzisiaj, tylko patrzec az stanie sie jakas tragedia.

Gość lolammm
dzieki:) oleje to:)

Gość lolammm
wspolczuje ci kary:(( to nauczka..a niech je bije,one juz ja tak wyzywaja (od k....!) ze jej kiedys oddadza:))))

Gość kafezdzira orencz
no tak, tylko co dalej? policja niezaiteresowana, wiem, ze sasiedzi tych patoli zglaszali sprawe do mopsu - tez zero odzewu. a potem wszyscy krzycza, ze dziecko zatlukl ojciec, a nikt nie reagowal:o

Gość abraja
nie olewaj zgłos nikt ci nic nie bedzie kazal placic

Gość kafezdzira orencz
no pewnie ze nie olewaj!! zadzwon na policje.

Gość abraja
pomysl o tym ze jak nie zadzwonisz i cos sie tym dzieciom stanie to bedziesz miała wyrzuty do końca zycia

"Jeśli masz wątpliwości lub chcesz z kimś porozmawiać o sytuacji dziecka, zadzwoń pod nr 022 826 80 72 lub napisz: bitedziecko@fdn.pl Poradnik Fundacji "Dzieci Niczyje" w ramach kampanii "Zobacz - Usłysz - Powiedz"."

Gość
bazienka teraz to wiem, ale boli mnie znieczulica, kurwa, wiedza ile zgloszen jest na te rodzine i nikt nic z tym nie robi, co za chory kraj:o u nas naprawde musi dojsc do tragedii zeby zaczelo sie o tym glosno mowic i ktos laskawie zainteresowal sie dziecmi.

Gość lolammm
wawa, nie zadzwonie z domowego ani komorki,moge wyslac list. bez obaw-nie bede miec wyrzutów sumienia a bachory niech zatłucze,prosze bardzo:))) i tak juz sa niezle pokrecone,niezbyt normalne.....tym bardziej baba nie powinna ich tłuc...

Gość lolammm
szkoda mi dzieci ale spoko,baba je tłucze tak,zeby nie zatłuc,poza tym juz sie bronia, wyzywaja (ale jak!!! od K...!!ona -je ,one -ja) zadnych wyrzutów bo nie zabije ale psychike im zwichneła nikt tego nie zgłaszał przez lata,ja nie wiedziałam...az usłyszalam!!!!

Gość nagraj te odgłosy
na jakiś dyktafon czy coś, zadzwoń na policję, weź nazwisko osoby przyjmującej zgłoszenie, potem pilnuj czy faktycznie przyjadą. Jak nic się nie zmieni zadzwoń znowu jak się powtórzy i aż do skutku. Za każdym razem jak zadzwonisz zapisuj datę, godzinę i nazwisko osoby przyjmującej, dobrze byłoby też nagrywać te zgłoszenia. Później jak dojdzie do tragedii i wszyscy będą lamentować, będziesz miała dowód, że zgłaszałaś a oni olali. To samo z mopsem.

Gość lolammm
baba mowi,ze jej...kocha do szalenstwa....:))) hahah,idiotka,sadystka długo by pisac ale nie chce byc rozpoznana

Gość lolammm
jesli komus zalezy na dzieciakach to poprosze o adres,chce wyslac list poczta polska!wylacznie!!!

Gość lolammm
nie ma mowy,nie bede sie szarpac!!! chce spokojnie napisac co tam sie wyrabia..i tyle.Az tyle.

Gość lolammm
nie rozumiecie,ze pewne rzeczy sie koncza?teraz je moze bić,a za 20 minut tylko zamknie w pokoju i placza...trzeba to opisac...PPolska-podkreslam!!!