Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iryskaa

zywie zwierze allegro- zwrot??

Polecane posty

Gość iryskaa

kupiony kucyk z allegro przyjechał do mnie dosc agresywny, inny niz z opisu charakter miał byc anielski. Sprzedajaca twierdzi ze to u mnie kon sie zepsuł bo na kucu siadało 4 letnie dziecko..długo upierała sie z przyjeciem zwrotu, zgodziła sie ale musze jej kuca przywiezc (co wychodzi jakies 2000 zł.) Kuc kosztował 1000 + 2000 transport do mnie to 3000 zl i jeszcze jak mam do niej dac to wyjdzie mnie on 5000 zl... przeciez to sie nie oplaca.. kuca próbowałem komus sprzedac ale nikt go nie chce, kazdy boji sie o swoje bezpieczenstwo wiec sprawa jest dosc powazna. Dla sprzedajacej sad i policja nic nie znaczy, ona wynajela prawnika i mowi ze sad ma na miejscu, swiadkow i mozemy sie spotkac w sadzie bo prawdopodobnie ona wygra (tak tez powtwierdzil moj prawnik ze nie ma sensu bo to daleko i ja musialabym miec swiadkow od niej ze tak kuc byl zly). Napisałem sprzedajacej ze zapłace za transport kuca byle by pojechał do niej, ale ona juz nie chce bo nie ma miejsca i minelo juz 10 dni do zwrotu. Przeciez to nie normalne..poradzcie

Gość iryskaa
nie,to podlega dyskusji ON MA NAJLEPSZE RECE, NIE DA SIE PRZY NIM NIC ZROBIC MIMO ZE MINEŁO JUZ DUZO CZASU. Co robic??

Gość iryskaa
nikt nie moze pomoc??