Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bvvbb

co ma golic facet ?

Polecane posty

Gość bvvbb

oprocz twarzy ? Nogi , tylek , krocze , klatka piersiowa ?

Gość zgadzam sie nie ma to jak
PACHY ,szczegolnie latem,nienawidze smrodu stargo potu,fuj :o

ale za to lubie fetor z owłosionej pupy:)

Gość bvvbb
PACHY ,szczegolnie latem,nienawidze smrodu stargo potu,fuj wiesz jesli ktos bierze prysznic przynajmniej raz dziennie , to nie ma problemu potu . To dotyczy tych co sie myja raz lub 2 razy w tygodniu

Gość MaciekA
...mnie zona calego wydepilowala woskiem i powiem tylko , ze zaluje ze tak dlugo chodzialem z klakami - bleee.e tak jest 1000x lepiej. gladnie nogi, pupa - zony sparwa - moje od zawsze, pachy, miejsce intymne

przede wszystkim PACHY!!!!! to podstawa,a faceci ją bagatelizują. Oprocz tego klata, miejsca intymne i styka :D ;)

Gość dildo13
jako facet nie gole tylko pach i nog, zastanawiam sie nad tylkiem

Gość dildo13
jedne lubia jak sie koles goli tam inne gdzie indziej, niech kazda sie wypowie dokladnie gdzie lubi jak nie ma wlosow, pozniej sie podliczy i zobaczy w jakich miejscach jest przewaga "za" a w jakich za "nie"

Gość bvvbb
no własnie jedna mowi ogol klate , a inna ze nie wolno ruszac wlosow na klacie .

kur.. jak mozna nie golic pach, miejsc intymnych , brzucha i klaty :O przeciez taki facet wyglada jakby pochodził od małpy w prostej linii

ej no sorry ale klata a pachy to roznica troszke jest nie :o

Gość dildo13
no widzisz, jedne mowia ze to ochydne inne uwazaja to za atrakcyjne. Więc wypowiedz sie jasno gdzie Ty uwazasz ze wlsoy powinny zostac a gdzie nie ;)

Gość mój na własne życzenie
ma regularną depilację pleców. Pachy i miejsca intymne goli sam kremem do depilacji. Klatę czasami, ale mi to nie przeszkadza. Tylko jak odrastają te włoski to trochę drapie.

Gość dildo13
W taki sposob to do niczego nie dojdziemy, sprecyzuj jakie miejsca przystrzyc? Tu mowa o Klatce piersiowej (ja uwazam ze mozna golic kiedy sie ma muskulatre) , tyłku, pachy, no i łoniakach:D

Gość galatanka
jak dla mnie tylko twarz. co do pach i tego, ze smierdzi latem- moj facet bierze prysznic rano przed wyjsciem do pracy i urzywa antyperspirantu a wieczorem bierzemy prysznic razem wiec nic od niego nie czuc. co do klaty- facet to facet nie sobie trzyma wlosy na klacie:) okolice intymne- jesli na taki busz, ze ciezko sie gdziekolwiek dostac to przyciac jak najbardziej ale nie golic dla mnie facet wygolony w okolicach intymnych traci na meskosci. za to jesli facet ma zarosniete plecy depilacja jak najbardziej- to jedyna strefa ktora zarosnieta budzi we mnie odruch wymiotny.

Gość Karolina_1989
facet ma golić dupę, ptaka, klate, nogi, ręce, pachy, plecy, brodę, wąsy, głowę, brwi, rzęsy, włosy w nosie i uszach,

Wasy,jesli ma ochote na namienty pocalunek, miejsca intymne, jesli ma ochote na fellatio, i pachy obowiazkowo! ;)

jebane pedalstwo - facet ma golić tylko chuja, zeby partnerce sie lepiej ssało - rece, nogi i brzuch (nie mowiac o klacie) gola tylko pierdolone pedalki z wlosami na zel, obisclych koszulkach, pseudo-irokezikach, itp.itd. i jebac laski z fotka.pl - puste sucze robiące same sobie zdjecia komorkami, jebac takze ich spedalonych facetow ja mam porzadne wlosy na klacie i 3 - dniowy zarost i jestem facetem, ktory ma sporo testosteronu, potrafi byc czuly, ale potrafi tez zajebac takiemu spedalonemu kolesiowi kiedy trzeba, a na puste lachy (czyli 90% was) nawet nie patrze, uniosłem się

Gość haha dobrze gadaja polac imD
pod pachami,klate,nogi itp gola tylko pedzie a nie faceci tak wiec juz wiadomo jak odroznic pedzia od faceta ;)

Gość tak czy owak nawet jak się
cały ogolisz, nie da się zaprzeczyć - pochodzimy od małpy, i ten zarost jest tego dowodem.

Gość gumih
brawo za ten wpis, POPIERAM "kloc j**ane pedalstwo - facet ma golić tylko ch*ja, zeby partnerce sie lepiej ssało - rece, nogi i brzuch (nie mowiac o klacie) gola tylko pie**olone pedalki z wlosami na zel, obisclych koszulkach, pseudo-irokezikach, itp.itd. i j**ac laski z fotka.pl - puste sucze robiące same sobie zdjecia komorkami, j**ac takze ich spedalonych facetow ja mam porzadne wlosy na klacie i 3 - dniowy zarost i jestem facetem, ktory ma sporo testosteronu, potrafi byc czuly, ale potrafi tez zaj**ac takiemu spedalonemu kolesiowi kiedy trzeba, a na puste lachy (czyli 90% was) nawet nie patrze, uniosłem się"

Gość wulc.
Powinien golić przyrodzenie i to dokładnie kobiety wola ogolone bo jak biorą do buzi to nie połykają włosów no i ogolony wizualnie wygląda większy.

Gość czuikulinka
jaja,dupę i pachy