Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bvvbb

co ma golic facet ?

Polecane posty

Gość fajnna
wszystko:):classic_cool: kobiety męczą się co miesiąc z kobiecymi dniami;) faceci z depilacją, a co;):))))

Gość ostrymaczo
chore jestescie jak uwazacie ze facet musi sie depilowac, i uwwazacie wlosy za oblesnie. Jestescie skrzywione albo zaduzo telewizji Ja wole jak dziewczyna jest gladka, ale jestem normalny i nie odraża mnie jak sie nie ogoli bo jestem facetem 100% tak samo prawdziwa kobieta nie powinnny jej przeszkadzac i odrazać wlosy u faceta

Gość jun24
Do ostrymaczo: a kto to jest prawdziwa kobieta?? Po czym poznać, że jest prawdziwa?? Z Twojej wypowiedzi wynika, że po poglądzie na depilacje. Żałosne jest to szufladkowanie na prawdziwych - czyli, tych co myślą jak ja, i nieprawdziwych, czyli, tych co mają odmienne poglądy. Wiesz, z Twoją logiką, to ja mogę powiedzieć, że prawdziwi mężczyźni się depilują, a prawdziwe kobiety to lubią. Widać, że nie masz przekonywujących argumentów skoro uciekasz się, do obrażania innych ludzi w swojej bezsilności. A zresztą jak na ostrego maczo przystało, trzeba przecież kogoś obrazić, żeby poczuć się lepiej. Depilacja znowu górą;];]

Hmmm ja nie przepadam jak facet ma włosy na klacie, nie można się do niego przytulić żeby to nie kuło, poza tym jak ma taki dywanik wystający spod koszulki to mnie to nie pociąga. Mój facet ma trochę zarostu na klatce piersiowej i chcę go przekonać do depilacji laserowej. Goli to sobie maszynką ale to szybko odrasta

Gość HuHuHA
Ja uwaqżam, że jak facet się goli na ciele to jest jakąś ciotą i tyle pozbawia go to męskości zupełnie!!!pachy moze i bym zniosła ale ogolonej klaty czy brzucha W ŻADNYM WYPADKU

No nie robcie z nas pederastow! Miejsca intymne i styka. Morda raz na miesiac. Cala reszta wydepilowanych facetow mozna zaliczyc do grona spedalonych idiotow zatracajacych swoja meskosc. Wstyd i chuj!

Gość krzysiek_wawa
ja depiluje się całkowicie, chodze na solarkę i włosy stawiam na zel i nie jestem pedał

Gość kazdy lubi co innego:-)
powinien przycinac troche wlosy pod majtami :classic_cool: i pachy golic a reszta zbedna ,no moze czasem zarost

oj ja myślę, że taka depilacja u faceta nie jest jakąś oznaką zniewieścienia, czy czegoś podobnego. Ja nie lubię bardzo jak mężczyźnie wystają włoscy spod koszulki, strasznie mnie to odpycha. Powiem wam, że ja gdybym miała takiego zarośniętego chłopaka wysłałabym go do Studia Laser na depilację, żeby się pozbył tego futra.

Gość Adm-123
I tutaj jest Perwersja......

Gość frodo11111
normalny facet goli tylko twarz. jak goli np nogi ręce czy klatę itp to to jest pedał

Gość Anony Mouse
Golę sobie łonowce golarką na 3mm i jest dobrze. Nie mogę tylko zgolić tych na mosznie, bo wtedy mnie strasznie swędzi i klei się do majtek. Powiedzcie mi tylko jak usunąć włosy z odbytu, bo mnie się wydają obleśne.

Gość spermiasta
jest taki przesąd ze geje noszą kolczyk tylko w prawym uchu a faceci hetero (co popularne np u murzynow) nosza kolczyk w lewym albo w obydwu uszach. czesto sie to sprawdza. patrz tez jak mowi - geje czesto lubia zmieniac sobie glos na "babski" mowia czeSC zamiast czeŚĆ i mocno wymawiają Ą, Ę itp oprocz tego jest najlatwiejszy sposob - ROZBIERZ sie przed nim, ukleklij, rozerwij mu gacie, wepchnij sobie do ust jego penisa.........jesli nie stanie to raczej gej. ha ha nie no z tym ostatnim to przesadzilam xP

Zmienia się świat, obyczaje, i nie ma co wyzywać zaraz tych facetów którzy golą instrumenty intymne. Ja jakiś czas temu zacząłem je golić i dobrze mi oraz mojej kochanej z tym. Ale ile ludzi tyle smaków, gustów i opini. Pozdrawiam

Gość Wax
Facet ma golić się tak jak lubi lub jak chce jego kobieta. Jakie ma to znaczenie dla postronnych ? Powiązywanie wygolenia małego z pedalstwem jest idiotyczne jak to, ze każdy łysy to dresiarz. Też miałem dziwne odczucia jak coś takliego pierwszys raz zobaczyłem. Chyba pomyślałem, że to zboczek lub fetyszysta jakiś obnażony. Jak zaczęło to być coraz częstsze, przestało dziwić. Względy higieny jakieś są. Napewno wygląda czyściej, i jakoś tam wskazuje, że facet o siebie dba. No, przynajmniej o niego :-)

Gość rt5644
widać po poziomie inteligencji przeciwników golenia, że ich jedynym argumentem jest 'ciota', 'pedał' i... chyba tyle;] Żal mi was. Jak widzę na basenie, czy w saunie faceta to myślę sobie 'ogól się chłopie, zadbaj o siebie'. Kępka włosów nad penisem wygląda śmiesznie. Zrozumcie to. A jak ktoś jej przypisuje męskość czy niemęskość to jest chyba nic mu/jej już nie pomoże. Pewnie gdybym się zniżył do poziomu tych co tu wyzywają od pedałów i ciot - a pewnie nawet tych słów nie rozumieją, to kazałbym im iść do jaskini. Więc laski, które są przeciwniczkami golenia bo to 'niemęskie' może pójdźcie dalej, zabrońcie waszym facetom się myć, bo przecież naturalny zapach spoconego faceta jest taki męski;] hehehe, żal mi was po raz drugi. Ja golę penisa na zero, klatę, pod pachami i nogi gdy akurat na siłce mam w cyklu ćwiczenia na mięśnie nóg. Dlatego dzieciaczki z tego forum, zawijać się do zadań domowych i wróćcie gdy w waszych argumentach pojawi się coś więcej niż 'ciota' i 'pedał'.

Czyli co? Wydepilowany na niemowlaka facet się nie poci? :classic_cool: Tak mi w życiu wyszło, że spotykałam się tylko z owłosionymi facetami i żaden z nich nie miał problemów z higieną. :) Przeżyjmy to jeszcze raz: "Czas odkryć karty. Panowie niewieścieją i to na dużą skalę choć za cholerę się przyznać nie chcą. Make-up, kosmetyczka, depilacja, solara, różowe wdzianka, stringi i uszminkowane usteczka w dzióbek do zdjęć - argumentacja: Nie jesteśmy pedałami. Panie mogą to my też. Jest równouprawnienie Noszenie rajtuz, rajstop i pończoch - argumentacja: Kiedyś faceci to nosili, ponadto, panie mogą to my też - równouprawnienie Spódniczki, sukienki - argumentacja: Panie mogą to my też - równouprawnienie. A panie noszą spodnie to dlaczego my nie możemy spódnic. A w ogóle to Szkoci noszą spódnice. I kiedyś szlachta sukienki Przebieranie (najczęściej po kryjomu choć wielu dokumentuje to na fotkach) się w bieliznę żony/dziewczyny... - argumentacja: Panie mogą to my też - równouprawnienie. Ponadto - twarzowo mi w koronkach. Posuwanie partnerki w d**ę i domaganie się pieszczot odbytu często z użyciem wibratorów - argumentacja: Wyższa szkoła seksu i zapobieganie hemoroidom Aż współczuję młodym dziewczynkom, które gdy dorosną, faceta będą mogły sobie obejrzeć w jakimś starym filmie. A ze swoim chłopakiem będą malowały pazurki i dyskutowały o wyższości bluzeczki w kolorze dojrzałej śliwki nad morskim turkusem " 🖐️

Gość marleniaaaaa
mój facet goli twarz i pachy ... ostatnio nawet mu kupiłam razorpit (http://www.razorpit.pl) żeby trochę zaoszczędził na maszynkach bo ma twardy gęsty zarost i musi się biedaczyna często golić :) dzieki razorpit nie musi kupować nowych ostrzy :P

Gość gość
ja uwazam ze powinien golic brode co 2-3 dni w zaleznosci jak szybko odrasta pod pachami wygolone albo depilatorem skrocic do 0.5 dlugosci wlosy na klacie uwielbiam obowiazkowo musza zostac ale sa przypadki gdzie panowie w wadzie wygladaja jak meduza z wlosami unoszacymi sie wokol nich samych wrrr taka dlugosc do skrocenia z jader ale nie na codzien od czasu do czasu na lonie i penisie skrocone jesli za dlugie cala reszta zostaje w naturze :) a na dobra sprawe nie wymagam tego bo i ja jak mam lenia to nie gine w lazience na godzine zeby sie oskrobac

Gość gość
ja gole penisa i jadra na zero , rowek w tylku pachwiny trymerem na zero m nogi latem przystrzyham na 3mm , klate tez przycinam trymerem . pachy co 2 - 3 dni gole . wlosy w nosie i uszach , specjalny trymer .

Gość gośćp
Może głowę i ewentualnie tyłek jak jest mocniej owłosiony - reszty niech nie tyka.

Gość gość
Pachy pośladki,anusa,jajka nad ptakiem zostawiam trochę godzinę temu właśnie to robiłem

Gość gość
Masz problem z masturbacją ?. Twój drągal już nie domaga ?, wejdź na http://E-MASTURBACJA.PL tylko dla osób powyżej 25 roku życia. Serdecznie polecam mi ta strona pomogła bardzo

Gość gość
Tam na dole wszystko. Przynajmniej jak dla mnie. :-)