Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jolka 2343

Opóźnienie z wysyłką allegro- jaki dać komentarz do transakcji????

Polecane posty

Gość Jolka 2343

Zakupilam pewna rzecz na allegro. Kupilam te rzecz w sobote tj.30 lipca, pieniazki wpłacilam od razu. A te rzecz wysłała mi firma dopiero 4 lipca. Jeszcze jej nie otrzymałam, ale napisałam maila i mowia ze wyslali 4 lipca i ze przepraszaja za zwloke. Jaki komentarz wystawic takiej osobie?

Gość nie przesadzasz
weź sie puknij g głowe, ja rozumiem miesiąc czekać to mozna sie wkurzyć ale kilka dni????????????????

Gość taki jaki sama chcesz dostać

Gość oj głupia kobieto
kupiłaś TĄ rzecz, a nie "te rzecz" :o co do wątku, jak mniemam chodziło Ci o 30 czerwca nie 30 lipca? 4 dni zwłoki to chyba nie tragedia :P jeżeli towar doszedł i jest zgodny z opisem, to nie rozumiem po co zadajesz takie durne pytanie :o

Gość hfcjcjcfyhkhg
a nie mam tam adnotacji, że wysyłką do ilus tam dni roboczych? dajcie ludzie spokój, rozumiem, że 2 tygodnie

Gość Jolka 2343
Mialo byc 30 czerwca. Moja pomylka. Mówi się te rzecz a nie tą rzecz- naucz się najpierw, a potem krytykuj.

Gość ElkoII
Ja bym dała pozytywa ale wspomniala ze dlugo czekalam

Gość wystaw to co ci dyktuje
sumienie ... Ja za takie cos daje nautrale. Po to place dodatkowa kase za priorytet, zeby paczka poszla szybko! a nie po to by sprzedajacy po kilku dniach ja dopiero wysylal jak mu sie spodoba ;/

Gość hfcjcjcfyhkhg
aha rozumiesz mogłaś sie wkurzyć wystaw neutrala i napisz że to z powodu długiej wysyłki

Gość Jolka 2343
Tylko że ja zaznaczylam zeby przeslali jako paczka ekonomiczna. Ale mimo to.. zwlekali jakies 2 czy 3 dni z wysylką..

Gość ja ostatnio zamowila kurierem
i wystawilam negatywa (mia byc prezent na urodziny brata) bo wyslali paczke dopiero po tygodniu ;/

Gość hfcjcjcfyhkhg
nie, chwila pomyliło mi się 30 wpłaciłaś, doszło pewnie na następny dzień to tylko kilka dni i jeszcze ta przesyłka ekonomiczna odpuść sobie

Gość kupiłaś tĘ rzecz a nie te rzec
nieuki 😠 :-O

Gość Jolka 2343
NIe, sorry 28 czerwca kupilam i kase wplacilam zaraz jak kupilam. A 28 czerwca to byla niedziela, wiec na pewno w poniedzialek juz kase odnotowali na koncie. A wyslali dopiero w sobote..a wiec czekalam dni 5 n a wyslanie..?

Gość mięsisty cycek
jolka, nie dramatyzuj, co to jest 5 dni? oj głupia kobieto-> ani te, ani tą, tylko TĘ

Gość z niektórymi mam wrażenie
że na allegro jest wystawianie oceny , a nie handel czyli zakup produktu :-O co to szkółka niedzielna? obudźcie się :-O

Gość nie przesadzasz
przesadza autorka co do tego komentarza, ale akurat z tym, że mówi się TĘ rzecz ma racje :)

Gość z niektórymi mam wrażenie
że na allegro WAZNIEJSZE jest wystawianie oceny , a nie handel czyli zakup produktu co to szkółka niedzielna? obudźcie się

Gość jpol
jaką rację??? przecież autorka pisze jak wiesniak te rzecz :-O a ma byc tę rzecz

Gość goodies
ja jebię, ja czekałam trzy tygodnie na jakąkolwiek odpowiedź, kolejny tydzień na wysyłkę, a dałam pozytyw, bo chuj mnie bolą te komentarze. sprzedawca przeprosił czterokrotnie telefonicznie, raz pisemnie i tyle z afery. weź, kobieto, są większe tragedie niż cztery dni zwłoki :o