Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desperatkkka

wrastające włoski a urynoterapia

Polecane posty

Gość desperatkkka

co o tym sądzicie?? problem ten ciezko leczyc, a leczenie moczem podobno przynosi wspaniale efekty. Podobno rewelecyjnie leczy tradzik... a czy wrastanie włosków?" szukam deski ratunki, bo probowalam przeroznych rzeczy i efekt mizerny.

Gość desperatkkka
ponawiam

Gość ponawiam

Gość to prawda że działa
wiem co przechodzisz bo sama z tym dziadostwem walczyłam przez 2 lata. Zaraz napiszę jak sprawdziłam jak to działa. Ale wiem,że polecą za chwilę chamskie komentarze, jaka to jestem obrzydliwa itp. Będę je ignorować, bo chce Ci pomóc :) A więc też kiedyś o tym gdzieś przeczytałam i postanowiłam raz spróbować. Więc kiedyś jak brałam prysznic to po prostu się wysikałam tak, że poleciało mi po łydkach. Wiem doskonale jak to brzmi :) I zrobiłam tak kilka razy. I to było tak, że zawsze leciało mi po wewnętrznej stronie łydek. I po jakimś czasie zauważyłam, że właśnie po tej stronie wszystko się pięknie goi. A tam gdzie mocz nie dociera ranki po wrastaniu nadal były. Wiem, że to się wydaje obrzydliwe, ale pomaga

Gość desperatkkka
to prawda ze działa---> mnie to akurat nie obrzydza, bardziej by obrzydzalo picie, ale jesli ktos na prawde nie widzi deski ratunku to robi to co jest podobno najlepsze, o urynoterapii czytalam ze leczy wiele schorzen jak nie wiekszosc wiec pomyslalam o moich wrastajacyh włoskachm ktore tego lata sa wyjatkowo uciazliwe po depilacji woskiem.... a robilas moze oklady na nogi z moczu oprcz sikania podczas pod prysznicem?? po jakim czasie zobaczylas pierwsze efekty? dziekuje za odezwe i niedlugo zaczynam kuracje:) pozdrawiam:)

Gość ponawiam

mi zaczęły wrastać włoski jak zaczęłam depilować nogi depilatorem.teraz już nie mam tego problemu, bo zawsze przed depilacja robię piling nóg specjalną rękawiczką(dostępną zazwyczaj w kosmetycznym i w realu widziałam takowe).Już mi nie wrastają.A jak się jakiemuś zdarzy to go wydłubie czymś i po krzyku :)