Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Życie z Michaelem Jacksonem- film

Polecane posty

Gość newjorkcity
Zrobił sie na boga i umarł jak bóg. NAGLE. W kwiecie wieku...przedwcześnie... FENOMENALNY Majkel...

Gość missyou
Michael Jackson pozwal do sadu Martina Bashira i jego stacje za ten dokument. Bashir tak go posklejal, wycinajac odpowiedzi michaela, ze przedstawil go w bardzo niekorzystnym swietle. Na Youtube jest "prawdziwy" filmik, nazywa sie "Living with Michael Jackson TAKE TWO"

Gość cvcvvcvc
oglądałam to i to. masakra:O Michael mu zaufał a ten tak go oszkalował:O podczas kręcenia mówił do niego jedno a potem komentował zupełnie inaczej. zmontował wszystko jak mu się podobało dziad jeden

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
rany wzruszyłam sie :( biedny Michael

Gość newjorkcity
Powiem wam OBEJRZAŁAM. No cóz... nie rozumiem naprawde DLACZEGO Majkel nie poszedł do psychiatry, czemu tam nie było psychiatry porządnego i kto wie czy 25 lat to już nie było dawno za późno. Słuchajcie - trzeba być rozsądnym w stosunku do niego - on w wieku 12 lat dostawał czeki na 200 tys. dolarów. Co on może mieć do swojego ojca? Który NORMALNY nastolatek tyle zarabia. To się miał w wieku 20 lat wycofać i normalnie żyć. Kochał pieniądze to tak sieskończyło. On idzie do sklepu i kupuje 2 wazy za pół miliona dolarów, bredzi tak, że się nie da tego słuchać. On zdziecinniał bo faktycznie nie miał dzieciństwa, ale kurde 12 lat i 200 tys. dolarów. To bym się zastanowiła nad całością. Fakt - dużo na tym ranczo dla dzieci robił, ale cóż - to mnie nawet zszokwało. To sie chyba OPŁACAĆ powinno a on za darmo i potańcz z Dżeksonem. Taka ILUZJA na 5 minut. A sam miał całe życie wygodne. Nie wiem - przy jego rozgarnięciu umysłowym nie pojmuję czemu go nikt do psychiatry nie wysłał. USA to jednak piekło. A ci rodzice? Co ci zrobili z pieniędzmi, że juz są bankrutami? Oni wszyscy są nienormalni. Najlepszy ten co ten film zrobił - Muhamed - w auto wsiadł i odjechał. Mógł się jeszcze przeżegnać i egzorcyzm odprawić prosty jakiś jak dla mnie. No ale to bym juz za dużo wymagała. No a do psychiatry też go nie skierował. Nikt. Nie wiem - mnie to przeraża :(((

Gość newjorkcity
A te jego obrazy - kąpiący się Apollo - widzieliście to? Albo Apollo wśród dzieci, mumia egipska. To drzewo po którym łaził. Boże święty :( A te dzieci - ja to wszystko rozumiem wiecie. No był biedny ale kurde żeby se książki psychologicznej nie poczytać w USA? On tylko pierdzielił o sztuce. Takiej jak jego JEDEN KICZ. Mógł to dać na biedę w Afryce. Albo w Polsce. OBŁuda równa. A już nosił perukę - tyle wam jeszcze napiszę. Bo to widać. Prawdopodobnie ok. 15-16 lat miał być "chwycony" i do psychiatry. Coś w tym stylu. 25 to już był - ło... za późno. Nastolatkiem jak był. Ale Ameryka jest dobra dla dzieci... no cóz... Pozostaje im wszystkim...Walt Disney.

Gość newjorkcity
Ale wiecie też - media tyle złego ile dobrego. te dzieci jego w maskach. Klony, coś bredził o adopcjach. Wiecie czemu on to 3 dziecko wystawił z tego balkonu? Bo najchętniej by je wyrzucił. Bo się smiali z tej Debbie. I tak sie smiali, no ale już wyglądało lepiej. Może z jakąś modelką? Ale to wszystko było za późno. 12 lat, 200 tys. dolarów - no to z takiej rodziny będąc trochę pokory - 20 lat , jestem stara-y i mnie nie ma, ale on żądał... kariery? Chyba sławy. A nkasa na pewno by się przydała. Więcej i wiecej. Czy on mógł mieć miliard 6 lat temu? Może się dowiemy.

Obejzałam wszystkie 10 części...i uważam ,że Michael był zakłamanym egoista...swoje wystepki tłumaczył w bezsensowny sposób. Chociazby jak się wypierał na pytanie o operacjach plastycznych twarzy...przeciez podczas seksji zwłok znaleziono kilkanaście blizn po operacjach plastycznych a on za życia kłamał prosto w oczy i się jeszcze przysięgał . I spotkała go za to kara...

Gość newjorkcity
Ja nawet juz rozumiem z tego filmu czemu on chciał mieć koncerty w Londynie. W SUMIE - czemu nie zaczął od USA. Bo się z niego wszyscy śmiali. Czemu? Bo był głupi. A w Londynie też ale zawsze lepiej - myślał Dżakson., który sie nie rozpadał. WCALE - tak mówił, że wcale się nie rozpada. I tak źle mówił o mediach a przecież to tez kłamstwo. A te porody, matko święta - dziecko z łożyskiem wyrwał. Poglądajcie to sobie. Jakiś kompletny kretyn i pedofil i dalej spał z dziećmi po tym molestwoaniu. Na pokaz. Że mu nic nie zrobili. Ło fuj. Dobrze, że to obejrzałam bo mi go już nie żal. Tyle forsy jako cudowne dziecko a dalej najlepsze co miał to... głos. Piękna chrypka. James Brown dosłownie.

Gość cudowny MJ
ja czytam źródła oryginalne, dają lepsze swiatło na sprawę nie wierzcie zneikształconym plotkom i filmom jedno jest pewne, Michael to geniusz i nie oceniajcie go swoja miarka nie mozecie powiedziec, ja to na jego miejscu zrobilabym to, czy to. ty jesteś zwyklakiem, ON był kims zupelnie innym

Gość newjorkcity
Ci rodzice jego tez DAREMNI. Tyle forsy zarabiały dzieci i nic się nimi przejmowali. NIC. No niby osiągnęli karierę, ale... nie wiem. Ręce i nogi mi opadają. On zdziecinniał po prostu. Było mu to potrzebne, dobrze sieczuł. Cofnął sie w rozwoju. No to chyba rodzice powinnoi zadbać o dzieci o TAKIE dochodowe dzieci. A jego ojciec ma pierwszy ślub unieważniony. Jak to możliwe? Pewnie żona nie chciała mieć dzieci z nim. No to ma 10 dzieci. A jedno już w piekle. Boże - co za koszmar. :( PS. Przecież pon by w życiu takiej kasy nie zarobił gdyby był dziecinnym dzieckiem. Od dziecka był chciwy na forsę, uważał , że zarobi najwięcej i tak sie stało. Mówi o nim "STARY MŁODY" i tak było. No to na koniec mu mówili "Majkel ty masz 44 lata". I cóz... ach lepiej się wziąć do swoich klamorów niż to komentować. Ale chciał być wieczny. Ciekawe ile on długów narobił. Pilnowały go te Araby równo, nie? Nawet film musiał - już wtedy miał wiele długów. No ale jeszcze trochę pożyl. BOLI MNIE WSZYSTKO!!! - wrzeszczał Majkel i za 2 dni umarł.

Gość newjorkcity
Był skomplikowany i już. Uważam, że nie był erotomanem, ale pod koniec życia sam siebie zaczął rozumieć i miał... żałować wielu rzeczy. Jednej na pewno. Miał tego żałować. Niby się z tym ojcem pogodził, ale CO ON ZROBIŁ - nic - powiedział "wybaczam". Ale on brał kasę 200 tys. dolarów w wieku 12 lat i on mu ANI GROSZA nie zostawił. A że umarł to coś innego przeważyło, ale nie mogę napisać. W SUMIE miał rację nawet w tym. Ale... no przesadził Ogólnie przesadził. Sami widzieliście. Teraz to JESZCZE wygląda, ale za jakiś czas... :( Zawsze tak jest jak sieidzie do piekła. :( Zależy kto i co...

Gość newjorkcity
To znaczy jego zniosło jeśli chodzi o te ekcesy wszystkie, ale no brak psychiatry wcześnie czy psychoterapeuty zaważył. Rodzice prości ludzie i tak się skończyło. U Disneya nie zaczynał. A jeszcze jeden błąd był popłeniony. Same błędy zresztą. Ten film to chała - byle go z domu nie wyrzucili bo już miał wiele długów. I tyle. No cóż tu rzec. Nic. Żył i umarł.

Gość do newjorkcity
jakoś dziwnie piszesz i nie wiadomo o co Ci chodzi to może wrażaj się jasno albo przestań...

Gość onek66
usunieto filmy z polskim lektorem cholera :(

Gość no wlaśnieeee
a byłam w trakcie oglądania 3 części :(((( gdzie to znaleźć?

Gość oooooooo...
i nie ma filmu...:O