Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość morrikka

kiedy dziecko powinno obrocic sie glowa w dol???

Polecane posty

Gość morrikka

jestem w 30 tyg i dzis moja lekarka znow stwierdzila polozenie posladkowe:( powiedziala ze juz jest mala szansa na to zeby sie obrócilo i kazala sie nastawic na cc.wydawalo mi sie ze mam jeszcze czas ale moze sie myle? czy jakies znaczenie ma fakt ze mam bardzo maly brzuszek?

Gość Pigula1111
32 tydzien MOZE JUZ sie obrocic ale czesto obraca sie poxniej i nie ma problemu. Mnie sie obrocilo w 37 tyg ciazy.

Gość 222222222222222222222
u mnie w 36 tygodniu

Gość ja jestem w 28tc
i tez jeszcze sie nie obrocilo

Gość bez sensu cie
nastraszyła tylko, czasem dziecko przed samym porodem przyjmuje pozycje do wyjscia wiec jeszcze masz czas, mi lekarz powiedzial ze najczesciej w 34/35tygodniu dziecko jest juz głowkowo ułozone ale moze i pozniej sie ulozyc

Gość rena23
powinno obrócić się do 32 tc, moje obróciło się w 30, czasem przed samym porodem też się odwracają maluchy

Gość jestem w 35 tc
Sorki, ale jakas niedouczona ta twoja lekarka i naprawde niepotrzebnie cie nastraszyla. Dzieciatko moze sie obrocic nawet jeszcze w 37 tc, ale zazwyczaj sie obraca w 34-35 tc. Ja bedac na badaniu w 32 tc uslyszalam, ze moj synek lezy juz glowka do dolu, ale to o niczym nie swiadczy, poniewaz ma jeszcze miejsce i moze sie odwrocic, takze nie martw sie. Jeszcze masz kupe czasu zeby twoje dzieciatko sie odwrocilo.

Gość borabora098
zmień ginekologa,bo to jakaś niedouczopna kretynka.Moja córka obróciła się w 34 tyg ciąży a syn w 36!