Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lily*

Czy to już zakupoholizm?

Polecane posty

Uwielbiam kupować ubrania, torebki buty. Kilka razy w tygodniu chodzę po sklepach, mogę tak nawet parę godzin... Ciągle coś nowego dokupuję, większość z moich pieniędzy idzie na ubrania. Mam ich tyle że cała szafa zapełniona, a ja ciągle bym dokupywała. Nałożenie czegoś drugi raz, to nie to samo... Torebek mam z 30, butów z 20 par...

Gość nie wiem czy to
zakupohoolizm, ale też bym tak chcciała. Tzn. nie chodzi o wydawanie beztrosko kasy, ale o to chodzenie kilka razy w tygodniu po sklepach. Ja nienawidzę chodzić, przymierzać itp., więc kupuję tylko torebki (ok. 40) i buty (20-30 par), bo najmniej męczące to jest. I wiecznie nie mam się w co ubrać.

Gość das42
skoro juz zaczelas sie zastanawiac to znaczy, ze ...TAK

Ale najgorsze jest to że w szafie dużo nowych ubrań a ja i tak nie wiem w co się ubrać na imprezę 😭

Gość Dominika

Ważne jest dobre podejście i nakłonienie osoby uzależnionej, aby zechciała rozpocząć terapię. Mi udało się i moja przyjaciółka rozpoczęła terapię w Ośrodku Leczenia Uzależnień Nefo. Wspaniałe miejsce, profesjonalni terapeuci, którzy wspierają każdego pacjenta i dużo rozmawiają. Naprawdę miejsce godne polecenia, bo wychodzi się stamtąd zupełnie odmienionym... Polecam.