Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takkkkkkkkkkkkkk

chce ozenic sie z kobieta pod jednym warunkiem...........

Polecane posty

Gość takkkkkkkkkkkkkk

nie chce zeby pracowała,ja dobrze zarabiam,chce aby siedziała w domu,zajeła sie obowiazkami domowymi i wychowywała dziecko które jest juz w drodze....uwazam ze to uczciwe postawienie sprawy

Gość no i super
abyś jej nie wypominał, że NIC NIE ROBI

Ja bym mogła za Ciebie wyjść :D:D:D Oczywiście jak zarabiasz pow. 5 tys nietto...

a za kila lat zdradzisz ja, ona zostanie sama na lodzie z dzieciakami, bez pracy doswiadczenia i z kilkuletnia przerwa w pracy - mila perspektywa mam taka troche starsza znajoma, ktorasi zgodzila na taki uklad i tak sie skonczylo, ale oczywiscei Tobie zycze jaknajlepiej i jednej kobiety do konca zycia

Gość spełniam wszystkie kryteria
włącznie z dzieckiem w drodze. Pod jaki adres mam przyjechac?

Gość
z chęcią posiedziałabym w domu ze 3 lata - zważywszy, że pracuję już od 6 lat to taka przerwa nie zaszkodziłaby mojej i tak wątpliwej "karierze" ;) zazdroszczę Twojej przyszłej żonie :D

Gość wiem wszsytkoo
znaczy chcesz sprzataczke, opiekunke do dziecka i kochanke w jednym no i najwazniejsza czesc: ILE BEDZIESZ JEJ DAWAL NA GODZINE?:P wiesz czlowiek stworzony jest do samorealizacji a nie zamkniecia go w zlotej klatce..

Gość blablaaaaa
jasne obiecanki cacanki a po kilku latach zaczniesz jej wypominać ,że nic nie robi. Ze wszystko w domu jest twoje a ona nic do tego domu nie wnosi .No i zaczną się kłótnie z byle powodu.

Gość Nawet nie znasz i deklarujesz
Czy zawsze lubisz takie prowokacje małolacie stwarzać?Spadaj bo ci nakopie do rzici ciuliczku jedyn:D

Sam sobie zrobisz krzywdę jeśli jej zabronisz ,może sama będzie chciał być w domu ale jak nie to czrno widzę Twoje sprzeciwy:)

Gość takkkkkkkkkkkkkk
teraz chcac nie chcac bedzie musiała opiekowac sie naszym dzieckiem,potem chciałbym by nadal była matką przez duze M a nie gosciem w domu robiac kariere zawodowa...wazniejsze jest dziecko a nie pieniadze które przeciez ja zarabiam i zarabiał bede

Gość blablaaaaa
ale za parę lat zmienisz zdanie i będziesz wypominać to że ona nie przynosi pieniędzy do domu

A co będzie gdy ona nie pracując i wychowując dziecko straci Cię? Zabezpieczysz ją finansowo w przypadku gdyby Cię zabrakło na tym świecie?

Gość takkkkkkkkkkkkkk
nieprawda,mam firme dobrze prosperujaca,dla swojej zony zrobie wszystko,chce by miała wygodne zycie...

Gość blablaaaaa
mój też tak mówił a później .................

Sam sobie zrobisz krzywdę jeśli jej zabronisz ,może sama będzie chciał być w domu ale jak nie to czrno widzę Twoje sprzeciwy:)

Widzisz widzisz autorze? Na moje pytanie nie wiesz chyba jak odpowiedzieć...

19:16 [zgłoś do usunięcia] takkkkkkkkkkkkkk teraz chcac nie chcac bedzie musiała opiekowac sie naszym dzieckiem,potem chciałbym by nadal była matką przez duze M a nie gosciem w domu robiac kariere zawodowa...wazniejsze jest dziecko a nie pieniadze które przeciez ja zarabiam i zarabiał bede Rozumiem, ze Tobie nie przeszkadza bycie pseudotata? Bo jak rozumiem, pracujacy rodzice to rodzice nizszej kategorii? A tak na marginesie, dziecku sluza kontakty z rowniesnikami (zlobek, przedszkole - mimo grypy i ew. wszy), a kobietom - praca zawodowa. Tego zas, czy istotnie zarabial bedziesz, zagwarantowac nie jestes w stanie - za 3 lata mozesz zginac w wypadku. Ja nie zgodzilabym sie na taki uklad.

Popieram Trzydziestolakę,a może byś nam napisał jakie Ona ma zdanie na ten temat.Chybe że nic o tym nie wie.

i tak powinien myslec kazdy facet, chce takiego na meza, chcialabym tylko dzieckim i domem sioe zajmowac, kariera to nie sens mojego zycia i nie zalezy mi na niej

Gość kamelon_om
Powiem tak....To jest uczciwy układ. Ale...Ona też ma prawo zadecydować czy tego chce. NO i Ty nie mas prawa wypomniec jej, żę nic nie robi.

Gość jestem absolutnie za
ja nie pracuje i nie zamierzam isc do pracy, czekam na meza ktory będzie na mnie zarabial a ja mu bede prac prasowac sprzatac gotowac , rodzic dzieci i je wychowywac

Gość teeeeeeek
To jest układ do zastanowienia , jeśli obydwoje bedziecie sie starać , aby być szcześliwym w wieku emerytalnym , życ długo i szczęsliwie .... ale jest wiele haków i haczyków : Na pewno nie będziesz dobrym partnerem , jesli będziesz pracował po 12-16 godzin codziennie .

Gość upp