Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

no jak jak

co myslicie o facetach,ktorzy szybko przeskakuja z jednego zwiazku

Polecane posty

w drugi?? koles mial zwiazki jeden ponad 2 lata, tu chyba byla jakas przerwa to ok, potem 7mcy i potrzebowal 2 tyg zeby znalezc nowa i teraz po 3,5 mcach zwiazku znowu znalazl szybko inna

Gość Pewny Pan Bzykant
Jestesmy jedna wielka rodzina przeciez nie? internet, globalziacja, wszyscy pochodzimy od malpy itd.

Gość damma z lasiczka
ja bylam z kolesiem pol roku potem tydzien i poznalam nastepnego tez pol roku potem 3 miechy biedy i teraz mam ksiecia:* wiec mysle: norma

czyli to normalne?? a wy tez tak robicie??kobiety , faceci, tu nie ma akurat takiej roznicy

no przecietny z urody, jakos chyba umie zagadac i chyba robi na poczatku to ,co kobiety lubia i sie stara o nie,dlatego chyba udaje mu sie je zdobyc ale to nie dziwne ,ze ktos tak szybko znajduje kogos kto mu sie podoba? mi jakos trudno kogos takiego znalezc:O

Normalny. A co ma siedzieć i rozpaczać niewiadomo nad czym? ma być w żałobie??? Związki się rozpadają i powstają nowe. Więc nie wiem nad czym się tu oburzać...

Pewnie że możliwe. są różni ludzie. Ja osobiście się bardzo szybko odkochuję.... :P:D

Gość so pot
Ze zwiazki dla niego, to po prostu uprawianie sexu, a nie wiez emocjonalna.

Lily wiec chyba jednak sie nie zakochujesz ,bo nie jest mozliwym takie szybkie zakochiwanie sie i odkochiwanie :O no albo moze mloda jestes i pojecia mylisz :)

Jest możliwe!!! Bo ja szybka jestem :D:D:D A co po rozstaniu niby każdy musi rozpaczać, siedzieć jak oferma w domu i ryczeć? Oraz odczekać pewien okres żałobny? :P:P:P A partnera dobrze mieć, przydaje się :P

Gość jest niedojrzaly a moze
nie umie byc sam raczej sie nie zakochuje bo uczucia to nie światło "włącz/wyłącz"

Gość uuuupppp

"w drugi?? koles mial zwiazki jeden ponad 2 lata, tu chyba byla jakas przerwa to ok, potem 7mcy i potrzebowal 2 tyg zeby znalezc nowa i teraz po 3,5 mcach zwiazku znowu znalazl szybko inna" to jest częsta zmiana kobiet? to ja lepiej milczę w tym temacie :-D