Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwariatkowana

Chcę się puszczać, koniec z cnotą!

Polecane posty

Gość zwariatkowana

Zycie pozbawione seksu jest do doopy. Brakuje mi pieszczot, penetracji i lekkich zboczeń podnoszących adrenalinę. No i porządnego orgazmu, z wrzaskiem słyszanym u sąsiadów!

znajz sobie pozadnego faceta - to lepsze niz ciagle zmiany partnerow

Gość Pewny Pan Bzykant
nie ma sprawy, czekam

Gość zwariatkowana
Ty, Virginia- jaka prowokacja, do jasnej cholery? Po prostu zmieniam nastawienie do życia: z "cnotki" zostanę puszczalską bo one mają jakieś życie seksualne, a ja aktualnie nie mam żadnego. Nie zmieniam partnerów bo ich jeszcze nie posiadam. Ale jak już posiądę.....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja nie jestem puszczalska a mam udane życie seksualne z jednym partnerem. Tym bardziej się cieszę, że nie przeniesie na mnie żadnych chorób. Jak jesteś cnotliwa i nie miałas zadnego partnera to nie gadaj mi tu pierdół :D że masz zjebane zycie seksualne

Gość zwariatkowana
Nie jestem cnotliwa w sensie posiadania błony tylko pod względem prowadzonego trybu życia: BEZ SEKSU. Nie bzykałam się od trzech lat, porażka prawda? Wiem i dlatego już czas nie myśleć o przeszłości ale zacząć żyć!

Jak Ci pasuje to raz na tydzien mogę Cie porzadnie bzyknąć.Częsciej nie bo mam już ułozony grafik.:classic_cool: pasuje Ci we srody o 13 ? :D

Gość zwariatkowana
A le ja nie napisałam, że będę się puszczać z pierwszym lepszym z neta :) Po prostu zmienię swój wredny stosunek do facetów i odbędę stosunek ;)

"Po prostu zmieniam nastawienie do życia: z "cnotki" zostanę puszczalską" z abstynentki - alkoholiczka z wegetarianki - kanibalem a z koziej dupy - traba...:p A nie lepiej cos posredniego? - znalezc sebie jednego fajnego, moze ci bedzie sprawial taka rozkosz, ze bedzie ok? :)

Łatwo znaleść łatwego faceta do seksu, więc nie musisz zmieniać swojego stosunku do nich...

Gość Pewny Pan Bzykant
dlatego nappisalem ze czekam, przeciez mozesz ze mna nie?

Gość zwariatkowana
Super, też bym chciała znaleźć jednego fajnego do pobzykania, i nie tylko. Ale gdzie GO dorwać?