Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona______

co zrobić z kradnącą siostrą?

Polecane posty

Gość zmartwiona______

Witam. Otóż tak, moja 12letnia siostra ukradła kilka razy z kretyńskim kolegą trochę rzeczy. Zawsze milczałam w domu, jeśli chodzi o kwestię wychowywania jej, ponieważ gdy zwracałam kiedykolwiek uwagę siostrze, to zawsze słyszałam wykład i efekt końcowy był taki, że ja dostawałam opieprz i tylko kończyło się to kłótnią. Jednak po tym jak dowiedziałam się, że ona ukradła - KILKA razy i została przyłapana(dzięki Bogu) przez policję, powiedziałam sobie, że mam gdzieś uwagi rodziców itd. Nie dopuszczę, by siostra wylądowała w poprawczaku itd. Dlatego od tygodnia wzięłam się za prostowanie jej charakteru i na pewno nie popuszczę jej tego. Tylko ciągle zadaję sobie pytanie - co konkretnego zrobić? Może są tu jakieś matki, czy siostry, które miały podobną sytuację?

Gość sraj na to
jak cię rodzice opieprzali z to że jej zwracałaś uwagę to teraz pierdol to, niech ich córeczka skończy w poprawczaku a potem w pierdlu a potem niech się kurwi na przy autostradach, jak rodzice są tacy mądrzy to niech obejrzą efekty swoich metod wychowawczych

Gość zmartwiona______
No właśnie mam w tym momencie ich porady i metody gdzieś, ale nie pozwolę na rozpieprzenie charakteru tego dziecka. Ale nie wiem co zrobić, idzie do gimnazjum. Skoro ona jest już teraz podatna na wpływy innych(bo moim zdaniem ten idiota ją przekonał, bo to kretyn), to ciekawe co będzie w gimnazjum. Kurwić się będzie. Sorry za takie wyrażenia, ale skoczyło mi ciśnienie, jak o tym myślę. Ale coś w tym jest, jest coraz starsza, jeśli się teraz nic nie zrobi to za kilka lat wyląduje w burdelu. Już niedługo zacznie się pierwszy chłopak- i co, skoczy z nim od razu do łóżka, nawet jak nie będzie chciała? Bo co, bo będzie wielce zakochana? Na 100%!!!!! Dlatego trzeba działać.

Gość lola z
skręć jej kark