Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoswiatczona30

nigdy nie mialam orgazmu

Polecane posty

Gość niedoswiatczona30
czy lykam sperme zdazylo sie pare razy ludie lizac faceta to dopiero przyjemnosc wlasnie wprawialam sie w glebokim gardle kiedy facet mi uciekl ale nic straconego jeszcze nadrobie zaleglosci

Natuś Moja Pani lubię być zdominowany :P ;) wyliże stopeczki :P ;) proszę bij... :P ;) zwiąż.... mnie :P ;)

Gość niedoswiatczona30
nata upiera sie ze ogorek mi dobrze zrobi zloty nie czytales tytulu topiku cz jak

niedoswiatczona nie :o :o ogórek szklarniowy to dobra opcja :o :) jest duży i gruby ale może jednak spróbuj bananem takim lekko podkręconym żeby masować punkt G :classic_cool: :P ;)

Gość niedoswiatczona30
skarbie nie poto polazlam do sex shopu zeby sie teraz jedzwniem zabawiac mam pieknego byczka w domu ale wprawy brak

Gość niedoswiatczona30
zeby tak ktos mnie zechcial podszkolic ale dzis facetom brak czasu i ochoty na nauke wszystko chca na juz i bez zbednych kaplikacji

Gość chcesz to cię
przeszkole wiesz co to jest punkt G

Gość niedoswiatczona30
tez mi nowosc wiem jak dla mnie przereklamowany ten guziczek:(

Gość chcesz to cię
to zależy jak się znim obchodzisz do tej pory kobiety nie składały mi reklamacji

Gość niedoswiatczona30
no coz niestety nie trafilam na ciebie moi faceci nawet nie wiedzieli gdzie jest sam sie bawilam ale nie wyszlo

Gość chcesz to cię
jeżteli jestes zainteresowana to moge cie podszkolic

Gość ObiboDupa
w dochdzeniu do orgazmu wazna jest psychika. POchwa jest unerwiona podobnie jak trzoń penisa , a łechtaczka jest unerwiona bardziej niż załądz penisa . W orgazmie wazne jest nastawienie - Osoba ktora ma mega ochote ma znacznie wieksze szanse na dojscie do orgazmu . Orgazm rodzi sie w głowie .

Gość chcesz to cię
jeżeli jeszcze nie spisz to pisz na moj adres

Gość niedoswiatczona30
fakt ja skupialam sie gluwnie na partnerze i taki byly skutki

Gość ObiboDupa
no i przy dojsciu do orgazmu pochwowego nie zapomnij o stosowaniu pozycji ktore podrazniają punkt g . Łechtaczka ma 8000 zakonczen nerwowych penis ma okolo 4000 . ale w pochwie jest mniej zakonczen nerwowych . Około 2000 , dlatego dochodzenie do ogazmu jest trudniejsze . Jednak jak najbardziej mozliwe .

Gość chcesz to cię
podam ci kilka praktycznych rad i pozycji w jakich najłatwiej jest osiągnąc orgazm

Gość fddcfd
gdy członek wchodzi do pochwy to sprobuj zacisnac na nim miesnie Dobre napięcie mięśnia guziczno-łonowego można uzyskać poprzez odpowiedni trening. W trakcie oddawania moczu trzeba starać się, aby przerwać jego strumień, tzn. zatrzymać na chwilę jego oddawanie. Skurcz mięśniami krocza, który przerywa oddawanie moczu, jest właśnie skurczem mięśnia odpowiadającego za możliwość osiągnięcia orgazmu pochwowego. Podobnych ruchów mięśniami krocza należy wykonać w ciągu dnia kilkadziesiąt, a wówczas osiągnie się nie tylko orgazm, ale jeszcze jeden efekt. Wytrenowane kobiety uzyskują w ten sposób efekt obkurczania się pochwy na członku równie silny i odczuwalny przez mężczyznę, jak po wejściu do odbytu. Z teorii orgazmu pochwowego wynika ponadto, że możliwość jego wystąpienia i stopień nasilenia zależą od sprawności mięśnia guziczno-łonowego. Słabe napięcie tego mięśnia to zupełny brak orgazmu. Średnie to możliwość wystąpienia orgazmu na drodze stymulacji łechtaczki. Natomiast dobre napięcie to łatwość uzyskania i przeżycia orgazmu pochwowego.

Gość niedoswiatczona30
dzieki za wszystkie rady wykorzystam niestety nie mam chwilowo adresu e-meil jutro zaloze to sie odezwe na adres ktory podales