Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoswiatczona30

nigdy nie mialam orgazmu

Polecane posty

co w tym śmiesznego? lepiej zapytaj czy nie mam hasła do wszystkich Twoich danych i archiwum gg

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????CO????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość niedoswiatczona30
jestem jestem probowalam z tym ogorkiem jak dyskutowalas z leonem

Leo- ksywka i spolszczenie hak od angielskiego słowa hack czyli min. wykradanie haseł i danych no i przechwytywanie klawiatury

o co Ci chodzi z moimi danymi czóbku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość niedoswiatczona30
albo on byl zielony w te klocki albo ja bo wkladalam i z przodu i z tylu i nic na koniec przetestowalam sprawdzona metode i orgazmik jak malowany ja to dopiero mam ciezkie zycie:)

Gość niedoswiatczona30
nnattalli on tylko sciemnia chcialby marzyciel znac takie zabawy

Nie wiesz kotek że sex można uprawiać od tyłu? Wtedy min drażniony jest punkt G :)

Gość niedoswiatczona30
oj misiu nie denerwoj sie niech bedzie wierzymy ci :)a ty nnattalli nie wiesz ze w dupeczke tez mozna ja akurat wprost przepadam

NIEDOŚWIADCZONA DO KOGO TY ZWRACASZ SIĘ MISIU:) WIEM ŻE TAM TEŻ MOŻNA ALE JA JESTEM PRZECIWNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość niedoswiatczona30
dlon!bez przesady az taka otwarta nie jestem:)

Gość niedoswiatczona30
to bylo do leona bo sie troszke zdenerwowal biedaczek a

dobrze oliwa nawilż :P uda się paluszki mocna złóż :P ;) w końcu dojdziesz :P ;)

Gość niedoswiatczona30
oj same same:_ a mojego lizaczka jak nie bylo tak nie ma:(