Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dajcie mi adwokata

rozwiodła się któraś z alkoholikiem? zapraszam

Polecane posty

Gość dajcie mi adwokata

czy ktoras z was rozwiodla sie z alkoholikiem? bo mam kilka pytań do niej

Gość nie ma sensu
rozwodzić się z alkoholikiem ,to będzie ciagło się za tobą do śmierci-ten koszmar,trzeba miec doody na to ze jest alkoholikiem ,świadków,interwencje policji bez tego dupa blada

Gość ja się rozwiodłam
i go wyeksmitowałam z domu

Gość no i gdzie te pytania

Gość dajcie mi adwokata
do jak to zrobiłas? musiał cie bić albo sie znecać zebyś tak dobrze mogła wyjsc? bo u mnie jest taka sytuacja ze ja mam 18, siostra jest pełnoletnia i jest jeszcze matka. dom jest na ojca niestety i wszystkie działki na niego :/ w tym jedna, ktora powinna nalezec do matki bo po jej rodzinie spadek. ojciec ma niezłe plecy, znajomych w policji, często jezdzi po pijaku a od niego nie kasują mandatów bo ma znajomosci. w komisji alkoholowej tez ma znajomą :/ czasami potrafi być agresywny ale ogólnie nas nie bije i nie stosuje przemocy jak sie udowadnia ze jest alkoholikiem? bo cos wiem ze trzeba zgłosić na komisje alkoholową i co dalej? do tego ojciec ma broń w piwnicy i juz dawno powiinni mu zabrac a własciwie nie udzielic pozwolenia na nią bo chleje bez miary

Gość no i gdzie te pytania
no chyba żartujesz :( ,jak to ma znajomości w policji?Pracował w policji?Mieszkacie chyba w jakiejś małej miejscowości?

Gość prewencja
a co to za problem mieć znajomości w policji? :o

Gość dajcie mi adwokata
tak to bardzo mała miejscowość. małe miasto. on wszystko obróci w żart a ma takie znajomosci ze wszystko załagodzą