Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna i nieusatysfakcjonowana

przeszkody w pierwszych zbliżeniach z nowym facetem

Polecane posty

zależy mi na nim. ale powiedzcie mi tą jedną rzecz: dlaczego jest erekcja, jest super gdy sie przytulamy calujemy itd, a jak juz jest moment wejsca to klapa totalna nie moze wejsc, ja go nie czuje, nie jest twardy. i juz. dlaczego?? jestem mloda i nie mialam nigdy takiej sytuacji. zalozylam ten temat bo chyba juz nikomu nie chce sie przeczytac tamtego mojego tematu starszego na erotycznym, a zzalezy mi na odowiedzi :)

podobno jak na moje lono spogląda to mu opada.

taaa moj pierwszy podszyw :)

Gość kolorowe kapelusze
a rozmawialiście o tym?

tak, on stwierdzil ze nigdy tak nie mial :( ale widze po jego zachowaniu, pocalunkach itd ze nie jest super doswiadczony, przyznal ze robil to pare razy.... ] dobrze nam se rozmawia, mozemy o wszytkim mowic, tweirdzi ze nad tym popracujemy, tylko ze tak juz jest 3 raz :( zaczernlam sie :)

Gość kolorowe kapelusze
hmmm... ciężko radzić, bo seksuologiem nie jestem:P a pania po 30-tce. Może On za bardzo się stara, a moze naprawdę jest zestresowany, bo uważa, ze za mało razy się kochał...

A ja myslę , że mozesz sama napisac do seksuloga , spróbowac znaleść odpowiedż , skoro zauwazasz ,że on jest .... Lub moze znajdziesz podobne przypadki w odpowiedziach seksuologa na stronie www .

Gość Spoko cierpliwości
facet się stresuje. Ambicja i potrzeba wykazania się przerasta jego pragnienie. Cierpliwie zmień te proporcje a będzie ok. Ambitni młodziaki tak mają.

Gość idz spać gownojadzie
Napewno jesteś bardzo brzydka ,to dlatego.

ale czemu mowi że z tamta bylo OK i do konca, a ze mną ma tak pierwszy raz?? jesli to prawda to czuję się gorsza,i nie wiem co mam zrobic, bo juz robujemy pare razy... i klapa

nie jestem brzydka, i on tez jest super facetem jakbys chcial wiedziec, jakbym byla brzydka to bysmy ze sobą nie byli, ja mialaam wczesniej 2 facetow seks przez are lat z niimi, i nigdy tak sie nie zdarzylo, jak z tym od samego poczatku

Gość śmierdzi ci z ust
i facetowi z obrzydzenia opada

moze on jest tym kolesiem , ktory pisal o swojej lasce ,ze mu sie bardzo podobala, jarala go w ubraniu ,ze super cialko opalone, ladne piersi,a jak sie rozebrala to nagle mu opadl, cos z piersiami miala i lono cos nie tego koloru jak on chcial :) ze jakos za pierwszym razem udalo mu sie cos sciemnic,ale nie wie co dalej :)

Gość nie jesteś dostatecznie
atrakcyjna dla niego jako obiekt seksualny, nie potrafisz go rozgrzać do czerwoności

Gość jeżeli najpierw stoi a
potem opada to może za długa jest gra wstępna? Spróbuj wykorzystać moment, mocno go podniecić i zróbcie to w szybkim tempie jeśli będzie trwało zbyt krótko -m nie daj po sobie poznać, że cię nie zadowolił, bo go przyblokujesz... cierpliwość i czasem trochę udawania

wiesz , nie mam szklanej kuli , i nie wiem , dlaczego temu facetowi porządnie nie staje ..... a juz pisac ,ze jest do niczego , nieładnie ....

Wlasnie moze masz racje, wiem ze bardzo go podniecam, on mnie tez, kochamy sie, i widze ze on ma ochote straszna, nawet mnie wtedy caluje tak jakby chcial mnie całą, ale jest problem z wejsciem i z akcją, chyba to naprawde stres, moze napiszcie troche co ja moglabym robic inaczej//? nie chodzi wyglad:)

akurat nie wierze,ze ona jest nieatrakcyjna, to raczej z facetem cos nie tak.ja jakos trafialam na takich co tylko ich dotknac albo cos zaczac mowic o seksie a im juz stal :O

do: no jak jak , ja z tamtymi dwoma tez takk mialam , na jednego spojrzalam i go dotknęłam to byl gotowy ;) to normalne facet chce sseksu, ale niestety ja teraz tez chcę bo jest wspaniale przeed, ale nie mozemy pojsc dalej

Gość miły gościu
hmm.. dziwne moze to z powodu stresu :-o

wlasnie bardzo mnie to dziwi, uwierzcie ze sie zalamalam, czzekalam na tą chwile gdy sie spotykalismy, jest miedzy nami chemia, oboje tego chcemy, dogadujemy sie swietnie, jest prblem jesli dochodzi juz do czystego seksu, dodam ze mamy 23lata