Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sonita

Horror!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Jakie znacie najstarszniejsze horrory, które oglądaliście? Mogą być te z duchami i wiedźmami. Dziekuję za tytuły.

klątwa 2 :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O i duchy na discovery:classic_cool:

Gość 41531155
Blair Witch Project - tylko nie ta wersja zrobiona amatorska kamera

Koszmar z ulicy wiazow, Lowcy umyslow,Oko,Teksanska masakra, Zejscie, Zly zakret,Hostel,Shutter,Klucz do koszmaru,Zycie za smierc,Silent hill,Nawiedzony dom,Kult, Lustra,Poslancy,13 Duchow,

Horrory sa ostatnio nic nie warte, dlatego polecam thriller (oglądałam masę filmów) \"Nieproszeni Goście\" niedawno był w kinach, na prawdę świetny, a zakończenie bombowe

Gość a mnie w ogóle nie ruszają
te udziwnione horrory,które są bardziej żałosne niż straszne.Klątwa mnie śmieszyła,a Teksańska masakra zdołowała :( Tylko wątki z opętaniem czasem wywołują u mnie dreszczyk,a jedyny film jakiego nie obejrzałam do końca ze strachu to Autostopowicz.Brrr

Hehe, jak ja bym chciała bac się na jakims filmie... Nie wiem, co ze mną nie tak, ale kjakoś nie przypominam sobie niczego naprawdę strasznego, a horrory sa raczej żałosneniż straszne

\"na zejsciu bylam w kinie, ludzie się smiali takze...\" Ja za chiny nie rozumiem tych kretyńskich reakcji typu że ktoś się śmieje na filmie.... Strasznie to wkurwia.... Jak ktoś nie lubi horrorów to po cholerę lezie na nie? Może powinien chodzic na same komedie romantyczne z Hugh Grantem...Może one go przestraszą?

Gość lolxd
zdecydowanie pokoj 1408 tym bardzie ze bylem osto najarany i sam w domu

Gość facet w czerni x2
"kobieta na kafe" najlepszy jaki czytałem :O

Gość lolxd
jak czytam wasze wypowiedzi to sie dziwie, kazda normalna osoba bedzie sie bala ogladac jesli wlaczy sobie jakis pozadny filmik o 1 w nocy gdy na dworzu np wiatr a sami jestescie w domu no ale jesli ogladacie filmy np gdy ktos obok was rozamwia albo sie smieje to sie nie dziwcie ze na was nie dzialaj

Z duchami były dobre Darkness Falls, oraz Ciemnosc (darkness). Czerwona róża nie jest straszna ale jesli chodzi o klimat to mój ulubiony horror. Z mało znanych widziałam na youtube "Brood" - stary film Carpentera, polecam.

taka prawda, że współczesne horrory zeszły na psy, te starsze to były prawdziwe klasyki. Z dzieciństwa pamiętam : koszmar z ulicy wiązów, cmentarz dla zwierzaków, powrót żywych trupów ta starsza wersja. W teraźniejszych filmach, za dużo przesady jeżeli chodzi o grafikę i efekty specjalne... na niektórych horrorach zamiast się bać to normalnie śmiałam się :O

lolxd - teraz nie ma kultury oglądania filmów.Ludzie lubią byle papkę, musi byc duzo biegania, strzelania, jak nie ma, to film nudny. Dobrym przykładem jest film Klucz do koszmaru (skeleton Key). Bardzo dobry, klimatyczny, aktorstwo i scenariusz, wymaga dużej uwagi oglądania. Jak ktoś co chwila gada i bardziej zajmuje sie swoim popcornem to nic dziwnego że nie wczuje się w ten fantastyczny klimat. Dlatego opinie na temat tego filmu są skrajnie podzielone...

udręczeni (własnie teraz w kinach ale juz jest na torrentach)-ogladałem z dziewczyna-ogolnie jestem fanem horrorów, ona też ale tym razem sam nawet kilka razy podskoczyłem a ona bała sie długo po filmie i prosiła zebym był w poblizu. Pozatym \"inni\" \"kregosłup diabła\" (hiszpański z dosyc ciekawą fabuła-troche w stylu sierocińca) , wszystkie azjatycke, i w ogóle warto przejrzec np filmweb czy imdb.

pupa, ludzie poszli na cos strasznego, a okazało się zalosne...to co, mieliśmy płakac, a moze udawać, ze jest jednakże straszne?:O

Jeśli piszesz o Zejściu, to jeden z najlepszych filmów tego gatunku... Co tam było żałosnego? Rozumiem że nie lubisz chyba horrorów - piszesz że miało byc straszne - było. Jak reagujesz kiedy nie podoba ci się komedia? Krzyczysz ze strachu? Zaobserwowałam jeszcze jedną rzecz, często na horrory przychodzą grupy gówniarzy, i wszyscy co do jednego w danej grupie się śmieją - jak może na raz reagowac kilka osób tak samo - w kinie byli jeszcze inni i jakoś się nie śmiali... Mi się wydaje, że niektórzy są tak głupi że w ogóle nie wiedzą jak zareagowac, i kiedy słyszą że ktoś obok się smieje, to robią to samo.... Na horrory przychodzą najczęściej fani tego gatunku oraz głupie gówniarstwo, i to ci najczęściej się śmieją, gadają, nie pozwalają nikomu obejrzec filmu... Dlatego przestałam chodzic na horrory do kina.... Nawet na najlepszym znajda się kretyni, co będą się śmiac... Niezależnie od tego, czy film jest arcydziełem czy totalnym badziewiem...

Gość uwielbiam horrory
ale musze przyznac ze Zejscie kompletnie mi sie nie podobalo. Pomijam fakt ze dokladnie do 53 minuty nic sie nie dzieje.

uwielbiam horrory - ja cię naprawdę nie rozumiem. Film był tak dobry że nawet bez tych potworów napięcie było niemożliwe. Właśnie pierwsza połowa Zejścia była najlepsza. Mogliby nawet z tego zrobic zwykły przygodowy - ja miałam całe mokre ręce, kiedy one walczyły nad tą przepaścią... I nie tylko ja...

Gość Hana Śmietana
Najstraszniejsza jest Hannah Montana!!!!!!!!!!!!!

Gość Area Studio
Cytat

MArrow