Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dd..

czy wasi faceci jak przyjezdzaja do was

Polecane posty

Gość dd..

na weekend pisze do tych w zwiazku na odleglosc to zabieraja ze soba szczoteczke do zebow? moj nie. przyjezdza w sobote na wieczor, idziemy gdzies, wracamy idziemy spac a on nie umyl zębow. potem niedziela rano i on chce sie calowac i oczywiscie niedziela bez umycia zebow normalne to?

Gość a dlaczego zaraz
Nie możesz mu kurde kupić tej szczoteczki, zeby lezała w łazience na półce na stałe?? Jeść nie będzie wołala, a nie ze szczoteczka sie włóczyć w te i we wte. :O

Gość hm.......................
moj tylko raz u mnie spal to niby zapomnial szczoteczki

Gość ciągły_głód_mniam-mniam
Miej zawsze płyn do płukania ust - niech jamę płucze przed porannym buziaczkiem i Ty też!

Gość dd..
no ale moj nic nie mowi ze zapomnial czy cos ja nie smiem zapytac glupio mi przyjezdza do mnie samochodem wiec gdzie problem zapakowac ja?

Gość lisicasi
fu fu fu .... jak mozna nie myc zebów?!

Gość dd..
z tym plynem bedzie sugestia ze mu smierdzi z buzi :O a jemu takie poranne calowanie nie przeszkadza wogole az sie dziwie bo przeciez moja buzia tez nie pachnie po nocy

mój raz zapomniał faktycznie, ale ja kupiłam sobie akurat kilka nowych (noszę aparat i szybko się zużywają) i jakoś nie było problemem mu dać jedną. Tym bardziej, że teraz już nawet swojej nie przynosi, bo jego czeka na niego u mnie :P