Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fałszywa koleżanka

zła na sąsiadkę

Polecane posty

Gość fałszywa koleżanka

Moja sąsiadka (25 lat, 2 dzieci) jest strasznie fałszywa. Siedzi w domu, nic nie robi... tylko obgaduje. Najlepsze jest to że jest fałszywa. Niby to się z kimś przyjażni a potem mu d... obrabia. Denerwuje mnie strasznie, już do niej nie chodzę, ale jak pomyślę że inne myślą o niej jak o przyjaciółce to mi ich szkoda. Jak jej utrzeć nosa i przestrzec "naiwne duszyczki"? Wiem że pełno jest ludzi fałszywych wokół nas, ale ona PRZECHODZI SAMĄ SIEBIE W TYM CO ROBI.

Gość idz spać gownojadzie
Ty jestes gorsza od niej ,bo ją obgadujesz na forum

Gość fałszywa koleżanka
ja to przynajmniej robię anonimowo... nie podaję jej nazwiska...

Gość zadowolona z życia 12345
Niestety nic się nie da zrobić z takimi piz.... Pozostaje wierzyć że wszystko co mówi obróci się w końcu przeciwko niej...

Wiesz?kiedy mieszkalam w Polsce,w bloku ,tez mialam mnustwo przyjaciolek,calymi dniami u mnie przesiadywaly i plotkowaly jedna na druga. Po przyjezdzie do UK dowiedzialam sie ,jakie z nich byly przyjaciolki,pseudo oczywiscie.Obgaduja mnie jeszcze pewnie do dzis,wspolczuje ci ,bo wiem co to znaczy.Nic przyjemnego, Ja sie nimi juz nie przejmuje ,mam inne zycie i znajomych,najlepiej nie za blisko,od czasu do czasu sie spotykamy i to wystarczy,bo nie chc zbyt bliskich przyjazni. Predzej czy pozniej zawsze zle sie koncza,a w tych czasach nie mozna niestety liczyc na przyjazn,jak to kidys bywalo. Teraz ludzie sz wredni i zawistni,zazdrosni i oczy by ci wydrapali,zeby miec lepiej-a nie o to w zyciu niestety chodzi,nikt juz nie liczy sie z tym,ze to nie tak. Jestes pewnie ufna i nie raz dostalas za to po tylktez to przechodzilam i wiem jak sie z tym czujesz...to nic milego,wiem ale ...mozna by cos wymyslec,hehe