Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyy.

wpadka zdarzyla Wam sie, waszym znajomym ?

Polecane posty

Gość tyy.

Ma ktos z Was nieplanowanego dzidziusia ? Mimo tego ze sie zabezpieczaliscie ? Co zawiodlo .. ? Gumki, tabletki, stosunek przerywany ?

Moi znajomi zaliczyli wpadkę. Byli już dorośli, zaraz po studiach, więc nie zestrachali się za bardzo, wiedzieli że co ma być to będzie. Pewnie nie było lekko. Dzisiaj mają 3-letnią prześliczną córeczkę, życie im się nie zawaliło, choć zaczynali od zera (mieszkali w odległych od siebie miastach). Teraz mieszkają razem, pracują, wychowują dziecko, prowadzą normalne życie towarzyskie i nie narzekają :)

Gość -Truskaweczka-
Wpadka zdarzyla sie mojej siostrze:-P Zawiodly gumki durex. Wyszła za mąż, teraz maja sliczna 3 letnia coreczke.

mojej przyjaciolce zdarzyla sie wpadka przez stosunek przerywany,teraz ma piekna corke:)

Gość malenkaxxxxxxxxxxxxx
namsie zdazyla wpadka i razem z moim partnerem dokonałam aborcjii jestesmy szczesliwi to był przerywany stosunek zawiodły tabletki ale teraz będzie spirala aby wpadka sie nie powturzyła szkoda tyle kasy na głupoty wydawac lepiej gdzies pojechac lub kupic

Gość wydaje mi sie ze
jest tak, ze wiekszosc ludzi mowi ze uzywali gumek, tabletek i to zawiodlo a tak naprawde poszli na żywioł, albo stosowali przerywany i nie zdążyli.

Gość czapom
ja mam syna z kalendarzyka:)