Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jotkamh

kilkanascie orgazmow to sciema jakich wiele!

Polecane posty

Gość jotkamh

ktos chwalil mi sie ze jego dziewczyna miala 12 orgazmow !!!!!!!!!! tylko nei piszcie tu ze mialyscie moze przyejmnosc jest z seksu po orgazmie ale ze 6tym razem to juz na pewno nie orgazm kobiety nie znacie sie a faceci dajecie sie nabierac! Wiem ze istnieje cos takiego jak wielokrotny orgazm, ale prawda jest taka ze zdarza sie to rzadko (tylko u kobiet ktore znaja swoje cialo i maja temperament seksualny i odpowiedniego partnera, a jak wiadomo wiekszosc facetow nie umie zaspokoic kobiety a sporo kobiet sa zbyt cnotliwe, posiadaja zbyt mala wiedze i nie potrafia pomoc sobie w dojsciu na szczyt). tymbardziej ten ktos ma dopiero 18 lat jego partnerka tez. na poczatku zycia seksualnego partnerzy mysla ze seks musi trwac godzinami a kobieta moze miec strasznie duuuuzo orgazmow - dobrze zeby miala choc jeden :/ i w trakcie seksu pytaja: ktory to? a ty mowisz ze juz trzeci bo ci glupio a tak naprawde gosciu cie nudzi. ja juz na szczescie nauczylam sie na bledach ale oni nie. on mysli ze ona nie moze go z tym oszukac bo jeczy i dretwieja jej stopy. ale jestem pewna ze oszukiwala jest niedoswiadczona, on okresla ja infantylnym okresleniem "bramkostrzelna" ale tak naprawde ona mogla nawet nic nie miec a chciala pewnie wyjsc na taka super w seksie zeby zadowolic niewyzytego mlodzika. oni jeszcze tak malo wiedza. mogla miec moze 1, no max 3 orgazmy (udodowdniona teoria mowi ze kobieta podczas stosunku moze miec max 5) ale to maja zazwyczaj doswiadczone kobiety z doswiadczonymi dobrymi w lozku facetami co zdarza sie niezwykle rzadko. mysle ze 12 orgazmow mozna miec tlyko podczas masturbacji. to jest wielka sciema ze miala 12 bedac z nim . to jest tak smieszne.

Gość wsass
podczas masturbacji masz lepsze orgazmy niz z facetem ?

Gość jotkamh
nie rozmawiamy tu o mnie. ale prawda jest taka ze udowodnione naukowo ze kobieta sama z soba ma wiecej orgazmow i lepszej jakosci jak oczywiscie dobrze zna cialo a nie pierwsza osoba ktora lwozy jej palec jest jakis kretyn. faceci niech wasza duma zostanie urazona ale to prawda! lecz tu mowimy o tym ze podczas seksu z facetem nie mozna miec 12 orgazmow i to wielka sciema. my kobiety was oszUkujemy! o tak.

Gość wsass
wystarczy 1-2 do zaspokojenia . 12 orgazmow to jazda na siłe .

Gość ulalalalaaaaaaaa
zadko ale miewam odloty w ktorych dostaje po kilka orgazmów(jeden po drugim) ..nie licze ich ale wyglada to tak jakbym caly czas miala..zadko mi sie to zdarza ale sa:-)

Gość jotkamh
no wlasnie 1-2 orgazmy to juz. reszta to nie tyle co na sile to jeszcze oszustwo, tylko czemu on sie na to nabral boze czemu :/ idiota

Gość uppppppppupppp

Gość sdjqnwdsjn
ulalalalaaaaaaaa Ty lepiej odlatuj do słownika ort.:-) Rzadko :-)