Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marekkk

Para + Kobieta

Polecane posty

Gość Marekkk

Ostatnio gadałem z żoną o różnych urozmaiceniach i spostrzegłem ze zdziwieniem, że ona nie ma "chyba" nic przeciwko żeby do naszej sypialni dołączyła kobieta. Piszę chyba, bo sama stwierdziła, że tak czuje na razie, a gdyby to miało być zrealizowane - to sama nie wie ;) Ale myślimy o czymś takim. Miałyście jakieś doświadczenie w tym temacie. Byłyście zazdrosne ? No i skąd wziąść tę trzecią ? ;)

Gość niedoswiatczona30
a ty jej pozwolisz z dwoma facetami jak zechce

Gość Marekkk
zona ma na imie Stefan i szukamy do luzka jakiegos Zdzisia na 3 bedzie super jastesmy pedrylami!!!

Gość Marekkkk
Ech podszywacze! No właśnie najśmieszniejsze, że ona wie, że na drugiego faceta w łóżku się nie zgodzę. A i tak akceptuję drugą panią. Na dodatek Ona nie ma skłonności Bi

Gość Marekkkk
chyba poszukam tej trzeciej w klubie Błękitna Ostryga

Gość niedoswiatczona30
nawet jak sie zgodzi to nigdy ci tego nie wybaczy ijak ci na niej zalezy to nie namawiaj jej idz lepiej do agencji i nic jej nie mow

Gość Marekkk.
Nie mówisz jak \"niedoświadczona\" ;)

Gość Marekkkk
niedoswiatczona30 jestes QRWA ZAJEBANA DO ZDRADY MNIE NAMAWIASZ TY SZMATO

Gość niedoswiatczona30
ty huju jebany pdale pierdolony wypierdalaj

eh żebym przez głupiego podszywacza musiał sobie nick zaczerniać. żenada, że ludziom sie to nie nudzi. A wypowie się ktoś w temacie. Niedoświatczona- Ty też ;)

Gość mala333c

Gość mala333c
ktos mi nika podwedzil jestem niedoswiadczona jezeli chodzi o sex zakonczony orgamem ale doswiadczenie mam idz do agencji jezeli musisz o tej zdradzie sie nie dowie a jak cie zobaczy w luzku z kobieta nie da sobie z tym rady jestem kobieta wiem co mowie szkoda malzenstwa dla glupiej zachcianki

Gość zamotanaaaaaaa
kobietę do trójkąta znajdziecie na : randki.o2 ale szczerze mówiąc, nie widze tego... rację ma \" niedoświadczona\" ... zona będzie zazdrosna

Gość zamotanaaaaaaa
sorka :) rację ma : mala333c

Gość mala333c
i co zamierzasz

Mała - nie wiem. Po paru postach na forum nie będę podejmował decyzji. Co nie zmienia faktu, że każda rada jest bardzo cenna

Gość mala333c
zycze powodzenia bede zagladac na twoj topik zeby zobaczyc czy zakonczy sie heppy endem

Gość zastanawiajaca sie
Ja zastanawiam sie nad trojkatem. Moj maz zawsze zartował ze bylby zachwycony. Mamy jednak watpliowosci co staloby sie z naszym zwiazkiem. Mysl o takim doświadczeniu jest podniecajaca ale czy nie bede zazdrosna? Sama nie wiem jakie moga byc tego skutki....

Gość Klaudynka27
moj maz tez mial ochote,zgodzilam sie i nie zaluje,bo w rewanzu potem byl pan :D

Gość kalendariummalzenstwa
zaje biscie!! Facet nie ale jakas laska tak! zaj ebiscie!! ty mozesz sie bzykac, dotykac, patrzec, ocierac sie o inna i ma byc OK ale jak ma byc facet dla twojej kobiety to NIE!! WSZYSCY FACECI TO SWINIE!!

Hehe no to jestem świnią. no ale moja żona jest świadoma, że jeśli bedzie z nami w łóżku panienka, to nie ma co liczyć na rewanż. Ale i tak ona chce tej drugiej w łóżku