Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muciagrasjas

Moja istniejąca przyjaźń damsko - męska - problem

Polecane posty

Gość muciagrasjas

To całkiem idiotyczne, że radze się na forum, ale nie wiem co począć, nikt nie jest obiektywny, może Wy będziecie... Z moim D. obalaliśmy przez lata wszelkie mity o nieistnieniu przyjaźni damsko - męskiej. Wszyscy uważali, że w końcu się zejdziemy - nasze rodziny, znajomi i znajomi znajomych. Skończyliśmy podstawówkę, liceum, poszliśmy na studia, obydwoje zbudowaliśmy pare beznadziejnych związków i nadal byliśmy wspaniałymi przyjaciółmi. Chlaliśmy razem wódę tylko we dwoje jak nam było źle, nie raz się zjaraliśmy, spaliśmy w jednym łóżku i nigdy nawet nie pocałowaliśmy się w normalny sposób. Potem ja poznałam G., zostaliśmy parą, G. zamieszkał ze mną.. D. nienawidził G., ale nie z zazdrości. Widział, że G. mnie rani, oszukuje, że to cwaniak. Ja zaślepiona przez "miłość" nic nie widziałam. W końcu D. dał sobie spokój z naszą przyjaźnią, poznał miłą dziewczynę i jakoś sobie życie ułożył. Ja w międzyczasie rozeszłam się z moim chłopakiem i wtedy D. powrócił mówiąc ze tez mu sie nie ukladalo. Trudno w to uwierzyc ale znów było jak dawniej.. Aż do momentu kiedy pijany mnie pocałował. Teraz tego nie pamięta, albo nic o tym nie mówi... I ja nie wiem czy ja go kocham. I czy mam mu powiedziec co zrobil po pijaku.. I w ogóle co mam zrobic..

Oj pamięta, pamięta. NIE MA PRZYJAŹNI DAMSKO MĘSKIEJ. Jedno zawsze ulegnie,jak się ma szczęście oboje. Zastanów się co czujesz i jeśli jesteś za tym,żeby coś próbować to spytaj go dlaczego cię pocałował i powiedz co czujesz ty.Jeśli nic nie chcesz nie wspominaj o tym. Moim zdaniem on właśnie nic nie mówi bo czeka na ruch z twojej strony.

Gość muciagrasjas
a jesli on mnie nie chce? boje sie tego bardzo.. ze go strace..

Jeśli go kochasz spytaj dlaczego cię pocałował. I jeśli powie,że dlatego,że coś do ciebie czuje to dopiero wtedy mu powiedz,,że to jest odwzajemnione. Jeśli wyjdzie na to,że "tak go wzięło po pijaku" to już tylko ty decydujesz czy zechcesz mu powiedzieć co czujesz czy nie.

Gość Cukier Kostka
przyjazni damsko meskiej nie ma? to nie prawda, aczkolwiek wszsytko zalezy od sytuacji, moze chlopakowi zawsz esie abardzo podobalas, i dlatego to kryl, a moze po prostu sie zagubil i sam nie wie co powienien robic. a czego chcesz ty? Skoro to przyjazn to po powiedzeniu sie nie rozpadnie, a jezeli nie to po jaka cholere klamac?

Gość muciagrasjas
ale to byla przyjazn, przez tyle lat sie nie da udawac.. nie wiem co sie stalo, ale teraz lepiej z nim mi sie rozmawia niz kiedykolwiek wczesniej, zauwazylam ze jego oczy maja cudowny kolor i dziwne składa usta kiedy powiem cos dwuznacznego, obserwuje jego miesnie kiedy sie porusza, jestem zla o kazda kobiete z ktora byl, o kazde wspomnienie... zakochalam sie w nim po 20 latach. Aaaaaa jesli on nie? Jesli mu sie po pijaku "wymsknęło"? Nie przezyje tego.

myślę,że skoro to zrobił,to tego chciał. Zwłaszcza,że jak mówisz tyle już razem przeszliście i tak długo się znacie. A jesteś pewna,tego co czujesz?? Nie jest przypadkiem tak,że dzięki temu pocałunkowi targają tobą emocje i nagle coś w nim zauważyłaś? Znasz go długo? Zastanów się czy on jest do tego zdolny tzn do takich "wymknięć".

Gość muciagrasjas
No on mial wiele "jednorazowych dziewczyn" po pijaku, bardzo wiele. Nie mialam mu tego za zle bo niby czemu.. I boje sie ze to bylo cos jak nawyk. Lezy pijany, obok wstawiona dziewczyna to przeszedl do dziela. Teraz nic nie mowi czyli to nie bylo wazne..

Gość malwinam3
nie ma przyjazni damsko meskiej!!!Tez kiedys uwazałam ze istnieje ale sie pomyliłam i to nie raz zawsze gdy uwazałam kolesia za przyjaciela za dobrego kumla okzaywało sie ze on cos wiecej do mnie czuje- bezsensu bo ja naprawde wierzyłam ze taka przyjazn istnieje

Gość muciagrasjas
to nie jest moj kumpel, tylko przyjaciel od 20 lat, to roznica..

Oj to nie wiem dziewczyno. Skoro już miał wiele takich dziewczyn... Ale jak to było? Tylko pocałunek czy coś więcej? Starał sie ciebie zaciągnąć do łóżka? To był jeden pocałunek? Pocałunek taki sobie czy namiętny? Wiesz zwykle to sie czuje o co chodzi w pocałunku,czy facet cię pragnie,czy tak tylko całuje... Jak to odebrałaś? I co było zaraz po? Nikt nic na ten temat nie powiedział? Trochę dużo tych pytań:)

Gość muciagrasjas
No z 19 dziewczynami spał, to bardzo dużo. Mnie nie próbował zaciągnąć wtedy do łóżka.. Leżeliśmy nawaleni i ja ryczałam bo mi się włączyła jakaś histeria i pocałował mnie w policzek, raz, drugi, trzeci, cmoknal mnie pare razy w szyję, popatrzyl w oczy i pocałował w usta szepcząć że jestem najpiękniejsza i najcudowniejsza i żebym nie płakała. No to odwzajemnilam pocałunek, dlugo sie calowalismy i w koncy mnie przytulil i zasnelismy.. To bylo takie.. oczywiste. Aż do rana, bo wtedy nie wiedzialam co powiedziec.

Gość muciagrasjas
czemu ta przyjazn jest tak pojebana ze po 20 latach budzi sie uczucie? i to prawdopodobnie tylko z mojej strony. to bez sensu zadnego..

Gość doruniaaaa
dlatego nie wierze w przyjaźn damsko meska...skoro znacie sie tyle lat to pogadaj z nim szczerze czy ten incydent mial dla niego jakies znaczenie przynajmniej bedziesz wiedziala na czym stoisz...a wydaje sie mi że mial :]

Gość upupuupp
up

Gość muciagrasjas
nie wiem czy on pamieta ten incydent.. obydwoje zachowujemy sie jakby to sie nie stało.

Gość znasz faceta 20 lat
a oczekujesz ze obcy ludzie ci powiedzą co on czuje i mysli?!?

Gość Ciekawe, jak to się skończyło
..Happy endem..?

Gość Irenka 59
Jak on całował Cie w sposób, który opisałaś to on coś ten teges :D czuje..raczej na pewno ! I teraz pytanie po ile macie lat? Na jakim on jest etapie ? czy chce stabilizacji, czy dalej mu fiu bździu w głowie i wyrywanie panienek? Jak czujesz?