Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no wreszcie koniec

jak się odkochać ?- w trybie NATYCHMIASTOWYM !

Polecane posty

Gość no wreszcie koniec

Wreszcie! Wreszcie zdarzyl się ten upragniony moment! Teraz jeszcze trwa! Nie dopuszczalam do siebie mysli że nie chcę być w nim zakochana. Nic dobrego z tego zakochania nie wyszlo, ale mimo to lubilam ten stan... Niby chcialam się odkochać ale... NIESZCZERZE ;) w glębi serca-nie. A teraz - CHCĘ ! ! ! Obiekt mojego zachwytu to Facet Idealny, tzw. "Ciacho" (wiadomo-w takich nietrudno sie zabujac ;) ) do tego cholernie zdolny i inteligentny oraz kulturalny. Wszystko robi z klasą, większość jego dzialań i slów jest wyszukana i trafiona w dziesiątkę. Ideal... A ja nie chcę idealu. CHCĘ SIĘ ODKOCHAĆ ! Dać szansę innym facetom - jak???

Gość pani mecenasowa
a dlaczego chcesz sie odkochac. co on takiego zmalowal?

Gość taka_jakaś.
Kurwa, a najgorsze jest to, że nie da się tego tak łatwo zrobić. Mnie się do tej pory nie udało... Mimo, że minęło kilka miesięcy. Jak się odkochać? 1. Nie utrzymuj z nim kontaktów. 2. Nie rozmyślaj o nim. 3. Znajdź inny obiekt westchnień. 4. Nie miej czasu na myślenie o nim - zajmij się czymś, miej urwanie głowy, wychodź, spotykaj się ze znajomymi. 5. Czas. "Ja wiem, że szczęście nie jest dane nam..."

Gość a ja kocham sie w gosciu
ktory sie zeni i czy to nie ja powinnam sie odkochać?!?!?!? a co lepsze jego przyszla zona ciagle mi wmawia ze on mnie niemal uwielbia zwariowac mozna

Gość taka_jakaś.
Jeszcze się nie ożenił to może warto walczyć?

Gość a ja kocham sie w gosciu
nie, nie warto poza tym ja nie chce walczyc o faceta juz to przerabialam niech on wie czego chce - jesli chce mnie, jestem gotowa ale on chce ja koniec bajki

Gość no wreszcie koniec
tak..wiem , ciężko jest :) Oj jak by bylo dobrze, gdyby zakochanie moglo być ŚWIADOMYM wyborem !!! :) taka_jakaś >> dzięki za rady! 1 i 5 już wypróbowuję, 4 nie dziala- bo zawsze znajdzie się moment na myslenie choćby przed snem :) Ale rada numer 3 jest świetna! Tylkko jak tu znaleźć zastępczy obiekt westchnień skoro TEMU facetowi nikt nie dorównuje... ? ;)