Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość winny

jak namowic zone na seks?

Polecane posty

Gość jarek8
Podział obowiązków ...haha. ja nie potrafie tyle gnic pod kocem :-)

Gość gość
Szukam kogoś na seks teleofn. Czasami aż za bardzo otwarta, czasami zaś nieśmiała brunetka, która niedawno ukończyła 21 lat z chęcią podzieli się swoimi pierwszymi doświadczeniami seksualnymi. Moje zdjęcia są tutaj:http://www.sextelefon.co.pl/9.html Mam miły i ciepły głos, który opowie Ci o tym jak wyglądam i jakie uwielbiam pozycje seksualne w trakcie intymnych spotkań. Jeżeli tylko wykonasz do mnie telefonik opowiem Ci o tym wszystki

Gość Kalli Sonny
Kobiety w Polsce traktują sex jako nagrodę kobiety dla mężczyzny - jest to krzywdzące, egoistyczne i wysoce samolubne zachowanie. Sex powinien być dobrem wspólnym. Tak jest w niektórych kulturach na świecie. I choćbyś mył gary tonami, prał, sprzątał, i zamienił się w robota kuchennego i tak to nic nie zmieni. Polecam zadbać o siebie i pomyśleć TYLKO O SOBIE I SWOICH POTRZEBACH.

Gość gość
Zapytaj wprost no i zapamiętaj odpowiedź,czego oczekuje od Ciebie dla zwiększej aktywności w łóżku PROSTE :P

Gość gość
Chlopaki, tylko jedna rzecz spowoduje, ze bedziecie miec bunga bunga w domu... Konkurencja!!! Jestem ponad 10 lat po slubie. Zona z czasem zaczela olewac moje potrzeby, sam tez sie troche spaslem, przyznaje bez bicia. Dobrze zarabiam, dobrze gotuje, nieraz dosc wyzzukane potrawy. Ale seksu bylo malo i coraz mniej. Wiec... Stwierdzilem, ze poczucie konkurencji wygeneruje w mojej zonie chec wspolpracy. Wrocilem na silownie, kupilem sporo drogich ciuchow i perfum, chodze do bardzo dobrego fryzjera, gole sie codziennie, by nie wygladac jakbym trzepal kontenery. Nie zadzialalo ale... Inne kobiety zaczely sie mna interesowac. Nie zdradzilem zony, ale mialem opcje, o ktorej Jej napomknalem. I... Eureka. Kochamy sie codziennie, lepiej niz w okresie narzeczenstwa!!! Panowie, kobieta to taki dziwny stwor, ktory musi czuc oddech konkurencji na plecach! Ale z drugiej strony, dbajmy tez o siebie!

Gość gość
Chcialbym jeszcze dodac, ze zawsze adorowalem i adoruje zone. Kupuje Jej lepsze perfumy, kwiaty, bielizne, by czula sie kobieta. Nieraz robie Jej randke-niespodzianke w domu tj. Ugotuje cos, kupie lepsze wino, dam jakis drobiazg. Wowczas wieczor jest bardzo udany. Kobieta musi tez sie czuc przez meza caly czas zdobywana na nowo. Zatem jak chcecie cos od zon, to od siebie tez cos dawajcie. Sprobujcie moich patentow z tego i z powyzszego posta. Wowczas zona jest szczesliwa i sama chce sie kochac.

Gość gość
Może namów żonę żeby zaczęła brać taki preparat Feminam Libido to uratowało moje mąłżeństwo . A było podobnie cholera już mnie brała do tego stopnia że poważnie myślałem żeby chodzić na boki. Kocham żonę ele na seks raz na miesiąc na coś takiego się nie pisałem. Całe szczęście że zgodziła się i po kilku dniach nastąpiła na prawdę pozytywna zmiana. To są takie małe tableteczki można je połykać w całości lub rozkruszać i rozpuszczać.

Gość gość
Przejdź na ręczny bieg tak jak każdy mąż . Kazda zona jest taka po urodzeniu dzieci . Aencje towarzyskie zarabiają na lenniwych żonach.