Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarny_błatek

Wiecie czy pokażą pogrzeb JACKSON w TV?

Polecane posty

Gość czarny_błatek

czytałam na interii że jest dziś o dziewietnastej, myslicie że pokaża?Chcialabym zobaczyc

Gość Sabadinka
Tak, mają pokazać w informacjach, przynajmniej tylko o tym wiem.

Gość czarny_błatek
Dzięki :] oby tak bylo

Gość w TVN24 będzie transmisja
od 18:50 a w południe pokażą długi wywiad z nim

Gość curly08
"Nie obejdzie się bez protestów - Fred Phelps z radykalnego Westboro Baptist Church ogłosił, że wraz ze swoimi zwolennikami pojawi się, by podziękować Bogu za śmierć "odrażającej, niewdzięcznej bestii", jak nazywa Jacksona. Jego zdaniem "król popu" smaży się w piekle, a on zamierza o tym głośno powiedzieć." ( http://muzyka.interia.pl/raport/michael-jackson/news/dzis-pogrzeb-michaela-jacksona,1334495,6257 ) Jezu czemu ci ludzie nie dadza mu spokoju ??? Przeciez on juz nie zyje niech oni zamilkna!!!!! :(:(:(

Gość koko z maroko
od 18:50 a w południe pokażą długi wywiad z nim" taaaak,zaraz po tym jak umarl:P

Gość Sabadinka
Chyba logiczne, że będzie to jakiś starszy wywiad :o

Gość czarny_błatek
curly08 czytałąm to samo przed chwilą.Nie wiem po co tacy ludzie mają się odzywać i jaki w tym cel.

Gość niektórym to trzeba
przeliterować każde słowo

Gość Sabadinka
Nikt z nas tutaj nie napisał, że był piękny, bo nie był (no może przed serią operacji) :o Ja nie byłam jego jakąś super fanką, znam tylko kilka jego utworów, tych najbardziej popularnych i to przykre, kiedy odchodzi taka osoba, ikona popu, wspaniały artysta, muzyk. Nie wiem jaki był. Może dobry, może zły, nie mnie to oceniać... i przykro jest czytać wpisy innych ludzi na jego temat. W dodatku pisza to osoby, które nie znały Go, a gdzieś tam zasłyszały plotki, które zresztą nigdy się nie potwierdziły. I wypowiadają się o nim jak o jakimś najgorszym potworze... Każdy człowiek zasługuje na spokój, nie wiem po co w ogóle ludzie wyciągają wszystkie brudy z czyjegoś życia, co to komu da... kilka tematów do plotek?