Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 011Anita

Co sądzicie o tym wózku?

Polecane posty

kobitko, tutaj na temat taniego wózka nikt Ci nic nie napisze, bo jeszcze by wyszło ze któraś naprawde taki miała :-p Mnie się podoba ten drugi. Ja wprawdzie takiego nie mialam, ale miałam wózek również w tym przedziale cenowym. Pewnie będzie Ci służył tak samo jak ten za tysiące.

Tako to omijam z daleka :( jeszcze w tym samym stylu masz x-landera XA - miałam go u kuzynki jak byłam w odwiedzinach, wózek po 2 dzieci a nadal suuper nim się jeździło

Gość kup jak najtanszy bo i tak
po poł roku zmienisz na lzejsza spacerowke - jesli mieszkasz na ktorym =s tam pietrze to recze Ci ze bedziesz miala dosyc dziwigania tych 14 kg + dziesko po schodach

ten coneco toledo jest fajny. Moja sąsiadka ma i bardzo chwali. Jak będę miała 2 dziecko to taki sobie kupię :)

Gość wszystkie te wozki czyli
2 w 1 lub nawet 3 w 1 sa strasznie ciezkie . ja tez mialam taki wozek 2 w 1 czyli gleboki i spacerowke . byl ciezki bo wazyl okolo 14 kg - nie mialam sily go wniesc i zniesc po schodach . jak dziecko skonczylo 7 mc kuplismy spacerowke wazaca 5,5 kg i wreszcie spacer kojarzyl mi sie z przyjemnoscia a nie z dziwganiem wozka . proponuje kupic tanszy bo pewnie tez bedziesz miala dosyc dzwigania no chyba ze mieszasz w domku a nie w bloku

ja wozkow coneco nie lubie.nie wiem jak ten bo takim nie jezdzilam.a jezdzilam juz roznymi bo dluuugo bylam opiekunka

ale na gleboki bym sie nie wykosztowywala bo on na dlugo raczej nie posluzy.ja dostalam od kuzynki i po 3 miesiacach wrzucilam dziecko do spacerowki

ale jednak ten 1 z Linku autorki mi się najbardziej podoba, tylko nie wiem jak z awaryjnością