Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalamana 30latkaa

Byłam u wróżki. Jestem zrozpaczona bo przewidziała, że we wrzesniu.....!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Zalamana 30latkaa

Jestem zrozpaczona. Bylam u znanej wrózki wczoraj. Jestem zalamana, nie potrafie sie pozbierac. Powiedziala mi, że moje tereny we wrzesniu nawiedzi ogromna powódź i moje mieszkanie całe zaleje na póltora metra.. Powiedziała, żebym przeniosła najcenniejsze rzeczy gdzies w zupelnie inny region Polski. Mieszkam na parterze, w dolinie kłodzkiej. BOJE SIE!!!! CO mam robic!!!!????

Gość przegralas zycie

Inne wróżki i jasnowidzki przepowiadają to że nad Polską przejdą ogromne burza i huragany. 09.09.09 zapowiada sie wielka burza jakiej ludzie sobie jeszcze nie wyobrażają. Najbardziej dotknie to południową Polske wiec uciekac na północ kto może i zrobić zapas wody do picia bo po powodzi może być skażona woda. Takie są rokowania a jak bedzie.. zobaczymy.

Gość jak się coś robi to porządnie
:D Ubezpieczyć się. Od powodzi, bo od głupoty niestety nie można, o ile wiem.

Gość w kotlinie klodzkiej
to nie trzeba byc wrozka zeby to przewidziec ....

a mi przepowiedziała, że w lipcu się zaręczę...ale jak do tej pory kandydata ani widu ani słychu :O doopa 😭 ;)

Serwer kafeterii jest za granicą, więc nam nic nie grozi :)

Nie miszkasz na południu to Ciebie to bawi. Ciekawe czy Ty byłbyś zadowolony jakbyś mieszkał w takiej okolicy. Ale "nie smiej się dziadku z czyjegoś wypadku bo dziadek się śmiał i to samo miał". Inne rejony Polski tez dosięgnie burza tylko może w mniejszym stopniu.

Gość do orange queen
a powiedziała którego roku??

Gość Kathrinnkio
Ponoc inny jasnowidz tez cos mowil o roku gdzie sa trzy 9-tki w dacie. A to jest 09.09.09.. ja bym uwierzyla jej i bym wiala gdzies na polnoc moze..

Gość albo powies
bo co ma wisiec nie zatonie :D

Gość ooooooooooooo....
Ja mieszkam we Wrocławiu......:O,do tego na parterze jeszcze.....

ooooooooooooo.... to prawie jak mieszkać w batyskafie :)

wolałabym żeby ta burza rozpętała się około 8,2 września:classic_cool:

Gość Kiedy spotkaja sie trzy
dziewiatki, bede miala urodziny :(

Gość leva
podziwiam ludzi którz chodzą do wróżek, nie macie na co tracić pieniędzy przecież to ściema jak smok... Jeżeli układacie sobie życie pod kontem wróżb to powodzenia heheh

Gość Tofikkkkk
A ja tam sie nie boje,

Gość lkjhg77
A wierzycie w tą przepowiednie?? "Wojna wybuchnie na Południu wtedy, kiedy zawarte będą wszystkie traktaty i będzie otrąbiony trwał pokój". "Potem rakiety pomkną nad oceanem, skrzyżują się z innymi, spadną w wody morza, obudzą bestie. Ona się dźwignie z dna. Piersią napędzi ogromne fale. Widziałem transatlantyki wznoszone jak łupinki... Ta góra wodna stanie ku Europie. Nowy potop ! Zadławi się w Gibraltarze ! Wychlupnie do środka Hiszpanii ! Wleje się na Saharę, zatopi włoski but, aż po rzekę Pad. Zniknie pod wodą Rzym ze wszystkimi muzeami, z całą cudowną architekturą " "Nasz naród powinien z tego wyjść nie najgorzej. Może pięć, może dziesięć procent jest skazane. Wiem, że to dużo, że to już miliony, ale Francja i Niemcy utracą więcej. Italia najwięcej ucierpi. To Europę naprawdę zjednoczy. Ubóstwo zbliża " To wszystko układa sie w logiczna całość, dojdzie do wojny i potężnej eksplozji rakiet gdzieś nad Atlantykiem. Powstanie z tego wybuchu ogromna fala Tsunami która zaleje Europe oraz Afrykę Północną. Wygląda na to ze dotrze do M.Bałtyckiego i przez koryta rzek wleje się daleko w głąb Polski. W Europie Zachodniej może to wyglądać o wiele tragiczniej. Ja zaczynam w to wierzyc...no bo wkoncu ostatnio korea testowala tam jakies rakiety no nie? ale jaja:O

Gość toż to straszne
😭