Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GoracaCzekolada

LAPAROSKOPIA DIAGNOSTYCZNA W CZMP W ŁODZI

Polecane posty

Gość GoracaCzekolada

witam. 14 lipca mam sie zglosić do CZMP w łodzi na laparoskopie diagnostyczną. Czy któraś z Was miała przeprowadzane tam to badanie? Mam kilka pytań :)

Gość gość
do GoracaCzekolada, wiem że pisałaś dawno ten post, ale pewnie jesteś już po laparo w ICZMP, ja mam mieć 24lipca i tak jak ty kiedyś poszukuję informacji, opisu, wrażeń...idę na NFZ, nie mam stamtąd lekarza prowadzącego i boję się że będę potraktowana po macoszemu, że nie będzie kto miał się mną zająć i zainteresować...jestem trochę przerażona :( Pomożesz?

Gość gość
witam dołączam się do pytania. Jesli IUI sie uda to niebedzie potrzebna laparoskopia. A jesli sie nie uda to w lipcu tez bede musiala sie wstawic na ten zabieg. Skierowanie juz mam. Jak długo czeka sie na wolny termin?

Gość gość
Ja skierowanie na laparo dostałam 18 czerwca, zadzwoniłam do ICZMP 19 czerwca i na 24 lipca już mnie zapisali (na następny cykl, bo musi być zabieg w pierwszej fazie do owulacji). Nie wiem czy akurat miałam szczęście czy nie ma kolejek...

ja jak liczylam jesli musiałabym isc na laparo to 3 lipca by najbardziej pasowało. Od jakiego lekarza masz skierowanie?

Gość gość
do katiia, mnie nie kierował lekarz konkretnie. Tzn to był lekarz prywatny, który zaoferował mi laparo wykonaną przez siebie za 1500zł w ramach NFZ (czyli na FZ i 1500zł do kieszenie dla niego za fatygę haha), podziękowałam za taką usługę i wypisał mi skierowanie bez konkretnej placówki - czyli musiałam sama sobie znaleźć gdzie zrobić taki zabieg na "prawdziwych zasadach" NFZ czyli zupełnie za darmo.

Gość gość
up up