Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhhhhhhhhhhhh

Boję się pokazać facetowi bez makijażu.................

Polecane posty

Gość ehhhhhhhhhhhhh
Prowokacja, jak 3/4 kobiet ma takie problemy?...

Gość whoknew
Powinnaś zainwestowac raczej w rzeczy dzięki którym będziesz wyglądac jak najlepiej bez makijażu, to znaczy: maksymalnie zadbac o cerę, kupic np krem brązujący do twarzy, poza tym możesz wymienic podkład na krem tonujący który lekko ujednolici cerę ale jakby nie pozostawi warstwy na skóze i nie zmieni jej faktury, odżywka do rzęs - to naprawdę działa

Gość martycha
ja tam w ogole sie nie maluje i faceci się za mna oglądaja na ulicy.. hehe a Ty musisz sie mocno pomalowac by sie obrzjrzeli :D:D

Gość ehhhhhhhhhhhhh
Spierdalaj suko! :/

Gość pumpkinowa pamupina
Eh - nie przejmuj się, delikatniej się maluj poprostu :):)

hehe kiedys miałam taki sam problem,ale zaryzykowalam i z kazdym facetem ,którym byłam powiedział tak"ty jestes o wiele sliczniejsza bez makijazu,kocham cie taka ,nie maluj sie" no ja nie wiem,co oni we mnie widza bez makijazu,bo jestesm starsznie brzydka jak nie mam make upu:( ale ponoc faceci lubia naturalne kobietki:)

Gość martycha
aaaa20 pocieszali cie tylko :P

taaaa pocieszali, na pewno nie,moje kolezanki tez mówia ,ze ja normalnie wygladam bez makijazu,moze ja mam niska samoocene:( nie wiem. a na pewno mnie nie pocieszali jak to ujełas,bo nie raz jak mieszkalismy razem i chcielismy gdzies wyjsc to ten mi tusz i kretke zabieral siła i mówił no nie maluj sie,prosił mnie i niby po co to robił:( i było tak za kazdym razem,ja go musiałm prosic,ze tylko troszke chce:(

Gość martycha
to kolezanki chca zebys brzydziel od nich wygladala:P

no mozliwe,ale mi to tam jebie,ja sie i tak maluje,jak ktosi mówi ,ze ładnie bez makijazu wygladam:P

Gość do martycha
ale ty złośliwa jesteś,jak się sama nie malujesz to daj spokój innym

Gość kulkulaa
na szczęście jestem w tej 1/4 W ogóle się nie maluję, bo po prostu jestem ładna Ale współczuję Wam dziewczyny, to musi być męczące tak wiecznie wyszpachlowaną chodzić brrrr

Gość ehhhhhhhhhhhhh
Coś w tym jest, przecież jak sobie przypomnę... Mocniej zaczęłam się malować dopiero w liceum, wcześniej prawie nic, a przecież miałam powodzenie :D

Gość kulkulaa
hahahaahahahahah oj dziewczynko chciałabyś być takim potworem jak ja

Gość martycha
wczesniej prawie nic dla ciebie przed liceum to co puder linia na powiekach i moze 5 tony tuszu na rzesach i mniej cienia tak?:D:D

wez kobieto sie schowaj lepiej,jestes pusta jak but. uwazasz sie za najpiekniejsza boze co za czlowiek.

Gość ehhhhhhhhhhhhh
Nie :)

Gość martycha
I ehh wtedy byłas jeszcze gowniara;p gimnazjum hahaha wiec wiesz ;P

Gość kulkulaa
hahahahahahahahah poświęcacie masę czasu na makijaż dzień w dzień i komuś zarzucacie pustotę ?? i jeszcze inteligencją nie grzeszysz :) słoneczko - nigdzie nie napisałam, że jestem naj naj Ja się po prostu akceptuję i nie muszę się ciapać, żeby się nie wstydzić własnej buzi Ale nic skarbeczku, leć leć nałóż kolejną warstwę tuszu

ja przez jakies ostanie pół roku,pisze z takim gosciem na gg i nigdy sie ni widzielismy na zywca. i on sie zakochał w moich fotkach tzn we mnie,ale mi tak głupio było i nie chce,zeby on sie zakochiwał bo nic z tego nie bedzie.poszłam pod prysznic i zrobiłam sobie takie paszczurskie zadjecie,bez makijazu,mokre włosy,no wiecie jak to z pod prysznica sie wychodzi:) i ja mu napisałam,ze wysle ci fote i wkoncu sie odkochasz:) to wysłałam,a on jeszcze bardziej sie zakochał.wiec ja sie juz nie wstydze bez makijazu jakiemus facetowi pokazac:)

Gość pawel5553433
kulkla - prowokacja olejcie ja dziewczyny ;)

Gość ehhhhhhhhhhhhh
No miałam już wtedy facetów, Ty martycha na pewno nie :D

Gość bxxxxxxxxc
jak mozna sie zakochac przez gadu i zdjecia?:D:D:D

Gość kulkulaa
łoł to powód do dumy mieć facetów w gimn?? hahah tam chodzą chłopaczki, a nie faceci zwiewam stąd - banda tępaków

nie tylko brzydkie kobiety tak maja, ze sie maluja. co za kretynki tu siedza typu kulkulaa czy martycha.rany :/ zaloze sie , ze jestem od was 100x ladniejsza bez makijazu. a to , ze uzywalam kosmetykow to juz zupelnie inna sprawa. sama nie bylam obiektywna , a ze jestem perfekcjonistka to zawsze uwazalam , ze wygladam nie tak jak powinnam.

Gość martycha
ale musialas sie malowac w gimnazjum hahaha :D:D

napisałas idiotko,ze" chciałabys wygladac tak jak ja" czyli uwazasz sie za niewiadomo kogo,boze nie moge takich lasek ile ty dziecko masz lat? pffffffffff hahaha! jak ktos jest piekny to trzeba to piekno podkreslac,a nie niektóre laski maja siwe rzesy i tak chodza hahaha