Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hbgugkg

PYTANIE O TABLETKI ANTYKONCEPCYJNE

Polecane posty

Gość hbgugkg

mam taki problem, otoz koncze własnie 3 opakowanie, musze je brac ze wzgledu na rozregulowana gospodarke hormonalna a moje pytanie brzmi czy kazdej z was urósł biust?? bo ja bym tego nie chciala..juz swoj mam dosyc duz :O duzo cwicze majac nadzieje ze zmaleje...... moje tabletki zawieraja o ile dobrze pamietam 0,02 hormonów czy to duzo?? i czy powieksza mi sie od tego?? po jakim czasie u was sie powiekszyly??

Gość wszędzie mnie przybyło
10 kg na plusie niestety po rzuceniu piguł nie spadło te 10 kg a przed tabsami nie miałam kłopotu z wagą - stała w miejscu po rzuceniu tabsów wprawdzie mi nie przybywa wagi, ale i 10 nie chce się stracić 😭 nie polecam :-O

Gość fiuuufiuuu
Nie koniecznie.Jakie masz tabletki?

Gość no i dobrze
Ja nic nie przytyłam, nic mi nie urosło - a mi się akurat by przydało.

Nie zauwazylam, zeby mi urosl biust ani zebym przytyla po tabletkach. Biore od jakichs 5 lat z malymi przerwami i jedyne co mi sie zmienilo to cera - na plus.

Gość po co takie głupie pytania
zadajesz, skoro nie bierzesz ich ot, tak sobie , tylko z przepisu lekarza , to pytaj sie specjalistów, a nie wyśmiewaczy.Troche powagi.

Gość no i dobrze
A po jakim czasie zmieniła ci się cera na plus? Bo ja zauważyłam jej pogorszenie.

Gość fiuuufiuuu
Ja mam tak samo jak enomorada;) ale to zależy od tabletek.

mnie na samym początku urósł, cieszyłam się, ale niestety trwało to tylko kilka miesięcy, potem wróciło do normy. zależy od tabletek i od ich wpływu na organizm, jedne tyją inne nie

ja biore juz 2 lata tabletki (najpierw Novynette, teraz Milvane) i nie przytyłam ani biust mi nie urósł , za to cere mam taka jak wczesniej,beznadziejną, czyli poza zabezpieczeniem antykoncepcyjnym zadnych plusów... jesienią zmieniam tabletki na Yaz

Gość mała_123
Ja biore tabletki 2 lata. Najpierw Novynette (zmieniłam je ze względu na to że przytyłam ok 5 kg i strasznie spadło mi libido) A teraz biore Yasminelle i są naprawde ok.

Gość njadf
Brałam tabletki trójfazowe Milvane przez 9 lat i biust nie urósł mi nawet o milimetr, a waga wzrosła o kilka kilogramów...