Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Draż.

KUPIŁAM SOBIE LODA O SMAKU AJERKONIAKOWO-CZEKOLADOWYM *****PYTANIE*****

Polecane posty

Gość
Draz ubrzdyngolisz sie nie pij, nie dotykaj, nie jedz tegeo !!

O ile dobrze zrozumiałemz twojego posta, kupiłaś sobie właśnie loda o smaku AJERKONIAKOWO-CZEKOLADOWYM i czekasz na nasze opinie odnośnie jego smaku i zawartości alkoholu, zanim rozpoczniesz konsumpcję ? :)

Gość
masz mini słowniczek : ubrzdyngolić,uchachac, sfazowac, ululac, sprocentowac z wulgarnych : najebac, ujebać, nachlac, schlac, zalac pałe, narąbać czyli po prostu sie upic mozesz poszpanowac :classic_cool: 🖐️

Gość do słowników dzieci
ubZdRyngolić się😠

Gość
ale ja mówie nawet ubŻdyngolić:( :O :classic_cool:

a ja mówię ubzdryngolić. jakby nie było ajerkoniakowy jest dobry

klon-->dokładnie:P:D:D leniwiec-->🖐️w sklepie bez problemu :P:P:D:D czemu ty nie pracujesz tylko lody chcesz jeść:PP:? przerwa-->dzięki :) masz problemy z pisownią i wymową trudnych wyrazów,jak widze:P:P?

Gość
konstantynopolitańczykiwiczówna nie czemu :classic_cool: p.s nie kopiowane:classic_cool: :P

:D:D:D:D:D:Djassssne:P:P podziobałam tego loda,zjadłam tylko część czekoladową bo reszta obrzydliwa:O:O:O:O:O:O ale wszystkiego trzeba w życiu spróbować:P:P

Gość
Draż recykling! wycisnij ajerkoniak do butelki i pohandluj nim na ruskim targu :classic_cool: nie zapominij licencji 🖐️ :classic_cool: :) bo w wieziennej pryczy nie ma dostpeu do neta

przerwa-->:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D chciałabym mieć twój humor,a najlepiej to taką przerwę obok siebie:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D leniwiec-->ale te lody są OBRZYDLIWE :O:O:O:O:O:O:O co to qwogole jest ajerkoniak :O:O:O i kasa w pizdu:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O odradzam ci te lody leniwcu :O:O:O:O:O:O

Gość ukradniete
przerwa zjadlas "e" przy tej konstacostam :classic_cool:

Gość
to dowód na to że sama literowałam :classic_cool:

przerwa:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Glikol dwuetylenowy składnik płynów niezamarzających i rozpuszczalników do farb, stosowany w lodach zamiast jajek, jako substancja emulgująca. Aldehyd C-17 w przemyśle używany do produkcji barwników anilinowych, mas plastycznych i gumy; lodom nadaje smak wiśniowy. Piperonal środek stosowany do zabijania wszy; lodom nadaje smak i zapach wanilii. Octan etylu służy do czyszczenia skór i tkanin; lodom nadaje smak ananasa. Aldehyd masłowy składnik klejów kauczukowych; daje smak orzechowy. Octan anylu rozpuszczalnik farb olejnych; nadaje lodom smak bananowy. Octan benzylu rozpuszczalnik soli azotanowych; daje smak truskawkowy. Na koniec informacja dla amatorów lodów czekoladowych. Zawierają one: aldehyd C-18, oktan amylofenylowy, n-butylofenol, aldehyd weratrowy i inne związki chemiczne. Warto jeszcze dodać, że niektórzy producenci lodów, zamiast śmietanki, używają tłuszczu otrzymywanego z odpadów z rzeźni.

:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O teraz sprostowanie-->chciałam spróbować jak smakuje lód ajerkoniakowy.lodów dla ochłody nie jem zbyt często,wolę wziąć zimy prysznic bo to skuteczniejsze:P:P:P:P

leniwiec-->weź szmatke,zamocz szmatke w lodowatej wodzie,wyciśnij,rozbierz sie,połóż sie plackiem na biurku,poproś szefa żeby rozłożył ci szmatke na plecach:P:P:P:P troche kreatywnosci i da sie wszystko rozwiazac:D:D:D:P:P

Draż wybaczam Ci ten pomysł bo po pierwsze nie widziałaś mojego BOSSA a po drugie nie jadłam jeszcze śniadania i nie mam co zwracać :O

klon-->czy to ma jakiś podtekst:P:P leniwiec-->zawiążesz sobie oczy chustką i zatkasz nos:P:P:P:P

Tylko patrzeć jak przeniesie się na erotyczny i tyle ją bedziemy widzieli :(