Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiediona po raz kolejny

Dlaczego faceci tak koncza znajomosc ???

Polecane posty

zastanawiam sie dlaczego tak jest ze ludzie sie poznają .. jak to było w moim przypadku juz kilka razy zaczyna cos iskrzyc .. jest super co chwile telefony tysiace smsów tysiace miłych słow .. trwa to miesiac moze dwa .. i po jakims czasie mam wrazenie facet nie wie jak ma z tego wybrnąc i zaczyna milczec .. przechodziłam to kilka razy .. teraz znowu to przechodze wydawało mi sie ze jestesmy sobie tak bliscy wkoncu po 4 miesiacach wreszcie sie kochalismy .. po czym milczenie z jego strony pisałam nie odpisywał .. Nie rozumiem .. przeciez chyba mozna powiedziec o co chodzi albo ze to koniec no nie wiem cokolwiek .. a nie pprostu udawac ze nas nie ma

Gość normalka w dzisiejszym świecie
ten pewnie miał tylko jeden cel-zaliczyć i koniec znajomości:O

Bo to najłatwiejszy i najwygodniejszy sposób na zerwanie. I po co Ci jego deklaracja że nie chce z Tobą chodzić skoro i tak wiesz że ma Cię daleko gdzieś i nic z tego nie będzie :D

Gość Sawica ukradlam nie oddam

Gość bo dajesz się zaliczać jak
... ...

Gość wedlug standartow
sie zalicza jak uda nagrać filmik

Gość oto prawda objawiona
w takim przypdaku to chyba oczywiste ze chcial sexu:o przeciez wczesniej nie mogl powiedziec o co chodzi bo pewnie by nie dostal;) po fakcie tez nie mogl powiedziec "to juz koniec" bo zaczelabys lamentowac i robic mu wyrzuty a pewnie nie chcial sobie psuc humoru słuchaniem wyrzutów osoby na ktorej mu nie zalezy[czesc}

do tego większośc facetów to tchorze,a wystarczy powiedzieć nie pasuje mi coś rozstańmy się i tyle-też tego nie rozumiem,Myślą że będą jakieś sceny błagalne czy co:D

czemu tak jej piszecie? jakby to była jej wina, ja Cię rozumiem zawiedziona. Też tak kiedyś miałam. To nie jest tak , że ot dałaś się zaliczyć i już . to było zaufanie i bliskość, a ktoś wykorzystał :( niestety prawda objawiona ma rację, może jeszcze powiedz czy jesteś facetem i też postępujesz według tego schematu ?

Gość szczotka do zebów
no ale seks po 4 miesiacach to nie jest jakos bardzo szybko, to chyba tak przecietnie, a nawet powiedzialabym - chwilę musiał poczekać

Gość aby aby
moze w międzyczasie krecil z jakas inną dziewczyna?

Gość dlatedo sex po
ślubie kościelnym

Gość szczotka do zebów
a jesteś bardzo atrakcyjna fizycznie?

jestem atrakcyjna moze nie bardzo ale faceci zawsze zwracali na mnie uwage ja raczej jestem niesmiała .. w tym przypadku było tak samo poznał mnie w pracy poprosił o numer telefonu był bardzo miły kulturalny , najpierw delikatne smsmy rozmowy pozniej coraz czeste spotkania i przypadkiem i na kawke pierwszy pocałunek wydawało mi sie ze mu na mnie zalezy .. niestety pomyliłam sie

gdybym sie z nim kochala na drugim trzecim spotkaniu to rozumiem .. dalam sie wykorzystac ..ale bez przesady znalismy sie 4 miesiace

Gość jestes dziecinna
zawiediona po raz kolejny ile razy dasz się zrobić w balona!!!!!!! nie wiesz ze chodzi o sex!!!!!!!!!!!!!! ja takiemu powiesz ze sex po ślubie to zwinie manatki hej!!!!!!!!!!!!

Gość szczotka do zebów
to pewnie o połączenie - nieśmiała i ładna; przyciagasz typów, ktorym sie wydaje, ze beda z tobą mieli łatwa robotę A oni nie próbowali wczesniej doprowadzic do seksu?

nie wiem ile razy dam sie zrobic w balona to uwazasz ze niby co mam z góry zakładac ze wszystkim chodzi tylko o seks ? tak ?

Gość tak wszystkim chodzi o sex

szczotka do zebów no własnie nie .. mówił mi ze mnie pragnie ze chciałby sie ze mna kochac ale nie nalegał , dla mnie ta znajomosc była bardzo wazna wiec tez chciałam zeby to wszystko toczyło sie powoli .. nie wiem moze byłam głupia i faktycznie zaslepiona i nie widziałam tego ze chciał tylko mnie przelciec . ale jak mi ktos mówi prosto w oczy ze jestem cudowna ze mu bardzo zalezy ze jestem wyjatkowa i wazna to zaczynam ufac a moze nie powinnam..

:(:( Masz wyjątkowego pecha, skoro często trafiasz na takich bubków :O

dokładnie nie ufaj facetowi jak psu choćby nie wiem jak miły był:P

Gość bo tak jest wygodniej

Gość szczotka do zebów
nie wiem, co poradzic, bo mnie się nigdy nic takiego nie przytrafiło. Jak sie zdarzy raz, no to sie zdarzy, przypadek. Ale jak mówisz, ze kilka razy juz miałaś taka historię, to widac masz w sobie cos, co własnie takich typów przyciaga.

tak sie tylko zastanawiam ze faceci musza umiec dobrze grac .. bo jakby mi na kims nie zalezało tylko chciałabym sie zabawic to raczej nie umiała bym byc taka milutka tak komus wkręcach ciemnote kłamac i wogole .. faceci jestescie beznadziejni .. oczywiscie teraz poł roku bede rozpamietywac :(

to nie rozpamiętuj, po co masz się dołować z powodu jakiegoś dupka który pewnie już dawno ciebie nie pamięta i zabawia inną,myśl pozytywnie;)

no niestety ja juz cos poczulam do niego i teraz napewno jakis czas na innego nie spojrze .. chociaz bym chciała tak juz mam bo taka juz jestem .w kazdym razie teraz bede chyba ostrozniejsza

Gość musza garc bo nie dostna seksu

wydaje mi sie ze nie musza grac .. mało dziewczyn na tym swiecie które chetnie ida na pierwszym spotkaniu z byle kim ? niech sobie takich szukaja czy to nie byłoby prostsze dla takiego samca ???