Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość unimorrrr

Czy 9 lat róznicy pomiędzy kobietą a mężczyzna to ..

Polecane posty

Gość jubel
bubel

Gość misiu kasa misiu
nie zawsze ale w wiekszosci przypadkach tak jest zawsze staram sie byc opiniotworczy i nie ulegam stereotypom ale widze co sie dzieje, uwierz mi widzialem duzo takich przypadkow i z zewnatrz moga wygladac na szczesliwa pare ale w szczerej rozmowie powiedza te osoby tak na prawde o co chodzi

Gość no to Was zaskocze
miedzy mna a moim facetem sa 23 lata roznicy:) jestesmy ponad 2 lata ze soba:) nie chodzi o kase, n ie chodzi o seks::) ja pracuje on tez, mieszkamy razem... i mam gdzies co gadaja innie:-/ rodzice na poczatku byli w szoku, a teraz jest super:) co by nie mowic nigdy wczesniej nie przyszlo mi do glowy, ze moglabym sie zakochac w facecie o tyle od siebie starszym..ale jak sie mowi milosci sie nie wybiera:) i jest nam super:) pozdrawiam Wszystkich:)

Gość unimorrrr
23 lata ?????????? szok :D

Gość vdf
23 lata, pewnie, ze może być super. ale to chyba tylko na jakiś czas. za 10 lat kiedy on bedzie mial 60 lat to całkime inna historia wydaje sie.

Gość ja też jestem ze starszym face
jest moim mężem. Różnica 18 lat. Ja 39 on 57. Jesteśmy razem od 12 lat. Na początku było super, ale teraz jest fatalnie. Po nim widać strasznie różnicę wieku, wygląda starrzej niż ma, a ja dużo młodziej. Wygląd to jeszcze ni, ujdzie. Nie przejmuję się tym zbytnio. Ale poglądy... mamy diametralnie różne (choć kiedyś mieliśmy identyczne wspaniale się dogadywaliśmy) Jemu już nic się nie chce. Najlepiej tylko by spał. Ja wierzę w ideały, jeszcze chciałabym zbawić świat, ale tak naprawdę... czuję się strasznie samotna. Dziewczyny nie polecem, chociaż z mężem łączyła nas wielka miłość. NIE POLECAM!!! Za 10 -20 lat będzie to dla was koszmar nie do przeskoczenia

Gość orbi
Wiecie co, mam wrażenie, że tutaj piszą głównie ludzie z marginesu społecznego,mało inteligentni, z wypiździewa. Aż wierzyć się nie chce, że 23latka uważa, że 33 to jest już stary facet, i najgorsze, co się może przytrafić to 3 z przodu. Żałosne. Lada moment i u tej 20 -latki będzie 3 i będzie miała wrażenie, że życie dopiero się zaczyna. Przyznam szczerze, ze znam osoby dwudziestokilkuletnie, które wyglądają staro, znacznie powyżej 30stki, a znam 30stki, które wyglądają jak 20latki. Współczuję wszystkim młodym 20paroletnim staruszkom. Nie ma nic gorszego niż głupota i stary umysł.

Gość nie/
nie, to nie dużo wg mnie. Ale ja jestem kobietą, mam 23 lata i wiem że dla mężczyzny 32 letniego to już może być problem bo co będzie za 10 lat kiedy ja będę piękną dojrzałą kobietą a on podstarzałym dziadkiem? grrrrr

Gość rena47
Różnica wieku w żadnym kierunku nie ma znaczenia to tylko nasze ludzkie umysły są ograniczone ...jak facet bogaty i starszy od laski 30 lat to wszyscy mówia jest OK i na odwrót kobieta bogata i sławna może mieć faceta młodszego o 30 lat i też wszyscy mówią jest OK...ale jak zwyczajni ludzie zakochają sie zauroczą sobą z taka różnicą wieku ...nooo to już środowisko pokazuje palcami ...a przecież miłóść nie ma ograniczeń wiekowych...to po prostu może spotkać każdego ...więc niech nikt nigdy nie mówi nigdy...doświadczyłam tego ...tylko że wcześniej znałam wiele par gdzie facet był dużo młodszy od kobiety...ale nigdy na to nie zwróciłam uwagi i wiecie co sa juz lata ze sobą szcześliwi...nie przeszkadzają im marszczki i inne oznaki starości ...a dlaczego ?...a dlatego że oni kochają się naprawde ...do nich przyszła ta 100% prawdziwa miłość...czego większość z was nigdy nie doświadczy i całe życie bedzie jej szukać...nie bójmy przyjąć miłości tylko z powodu różnicy wieku bo nigdy już możecie tego uczucia nie doznać...powodzenia

Gość rena47

Gość starsi sa z innej epoki
lepiej starzec się razem.

Gość Brus
to w sumie zalerzy od wieku w jakim sa natomiast to duzo...

Witam. Z własnego doświadczenia wiem, że takie związki są najlepszymi z możliwych. 9 lat różnicy to super różnica... powyżej 10 lat już jest gorzej... Wiele znam związków, które kończyły się z powodów różnic wieków, tzn. on był nieznacznie młodszy (2, 3 lata)... Kobieta szybciej się starzeje, a facet chce popatrzeć na swoją kobietę... Dlatego najlepszym rozwiązaniem jest wybieranie kobiety o wiele lat młodszej. Było nie było dużo zależy też od emocji, siły w sercu, ale również są ludzie, dla których ważny jest wygląd. Dlatego najlepiej jak kobieta dla niego będzię "szprychą", najcudowniejszą żoną, by nie uganiał się za innymi, ponieważ "materiał" (przepraszam, że tego słowa używam) się zużył ... Naprawdę warto było czekać tyle lat na Adriannę ... Nie żałuję ani dnia. Kocham Cię kwiatuszku !!!

Gość analupooo
39 [zgłoś do usunięcia] ja też jestem ze starszym face jest moim mężem. Różnica 18 lat. Ja 39 on 57. Jesteśmy razem od 12 lat. Na początku było super, ale teraz jest fatalnie. Po nim widać strasznie różnicę wieku, wygląda starrzej niż ma, a ja dużo młodziej. Wygląd to jeszcze ni, ujdzie. Nie przejmuję się tym zbytnio. Ale poglądy... mamy diametralnie różne (choć kiedyś mieliśmy identyczne wspaniale się dogadywaliśmy) Jemu już nic się nie chce. Najlepiej tylko by spał. Ja wierzę w ideały, jeszcze chciałabym zbawić świat, ale tak naprawdę... czuję się strasznie samotna. Dziewczyny nie polecem, chociaż z mężem łączyła nas wielka miłość. NIE POLECAM!!! Za 10 -20 lat będzie to dla was koszmar nie do przeskoczenia nie wierzę ,że tak może pisać kobieta 40 letnia o swoim mężu.. piszesz jak jakaś smarkula, trzeba było sobie zdawać z tego sprawę jak będzie, poza tym i tak myślę,że jesteś właśnie smarkulą która po prostu próbuję odwieść autorkę od pomysłu wiązania się ze starszym facetem,a tak naprawdę nie masz w tym temacie o niczym pojęcia

Gość xenesa
a ja mam męża w swoim wieku (43) i co ?? i za przeproszeniem wielkie g****. Przypomina mu się o czułościach jak przychodzi czas na seks, komplement , kwiatek? Już nie pamiętam kiedy dostałam.. Od chyba 10 lat nie byliśmy razem na żadnej imprezie... Szczerze ? wolałabym już nawet starszego faceta ,ale żeby mnie docenił, żebym się czuła wartościową kobietą, żeby okazywał ,że mu na mnie zależy..

Gość gość
Polecam !!