Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sandersik

Nowość Farba Garnier Color Shine

Polecane posty

Witam Właśnie przeglądałam ulotke tesco i dojrzałam nowośc garniera farbe Color & Shine może któraś z was już przetestowała ?? :)

Gość takajaaa
Też widziałam właśnie w ulotce Tesco tę farbę i też jestem zaciekawiona. Jak ktoś używał, niech da znać :)

Gość zyleta1985
chcesz zarobić? wystarczy wejść na stronę www.polski-bux.pl/?r=nowamary i się zalogować. codziennie 25 reklam do klikania. zarobek gwarantowany . a na start dostajesz 6 zł

Kupiłam odcien ZIMNY KASZTAN mialam ciemny braz nie farbowalam chyba z pol roku no i zrobilam trzymalam tak jak zalecaja 20 min i wyszly mi ciemny braz ale wpadajacy w czarny srdenio mi sie podoba :/ ale wlosy ladnie pachna i sa miekkie po tym szamponie koloryzujacy polecam kupic go w Rossmanie w promocji byl za 10 zl :)

Gość njjjjjjkkkk
nie kupujcie garniera nalezy do koncernu loreal ktory testuje w okrutny sposob swoje kosmetyki na zwierzetach no chyba ze chcecie dac pieniadze na dalsze eksperymenty

Gość a jak pokrywa siwe wlosy
?

Gość do njjjjjjjjkkkkkkk
i tak cie nikt nie poslucha,dla ludzi zwierzeta to rzeczy i wazniejszy jest ladny kolor wlosow niz odrobina wspolczucia dla biednych,cierpiacych i niewinnych zwierzat:(