Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

angel_black

Na jakim portalu mogę znaleźć fajnego faceta?

Polecane posty

Gość CMSN
a ile masz lat?

Gość www.gejowo.pl
:classic_cool:

Gość ja pytam
ja poznałam zajebistego na randkach na o2 :P ale skończylo sie zanim sie zaczelo ;) nie ma to jak poznać kogoś od razu na żywo ;]

Gość na kafeterii same wybraki
jak gustujesz w nieudacznikach to tutaj szukaj a jak gustujesz w nieudacznikach którzy oszaleli to na F23 normalni w necie nie siedzą a nawet jak siedzą to nie szukaja znajomości bo w realu sie odgonic od chętnych nie mogą :P

Gość valkiria74
ja na czacie poznalam swojego przyszlego meza:)wydaje mi sie ze co jest komu pisane to tak bedzie i juz uwierz mi warto sprobowac wejsc na czat:))))pozdrawiam

Na czarno-białych filmach z lat dwudziestych, trzydziestych :P

Gość obciągnik
na fotce fotosiku i naszej klasia

Gość valkiria74
na sex kamerkach siedziałam, pokazałam biust i zaczęli pisać, ale same zboki tam prawie jednak się nie zniechęcałam i codziennie tam przychodziłam, raz mi już chyba szajba odbiła z tej samotności to wziełam poszłam na całośc niech sie zboki cieszą, zdjęłam majtki, włozylam sobie tam banana i wtedy napisął do mnie ON...minął rok i już jestesmy po slubie ❤️

Gość valkiria74
to zalezy skad jestes:)na czaie na wp bylam i weszlam na pokoj tzn na miasto oddalone niecale 50 km od mojego

Gość valkiria74
spadaj i sie pode mnie nie podszywaj!!!!!!!!!!!!zazdrosc cie zzera ze komus sie udalo a tobie nie???jestes zalosna

Ja nie jestem brzydka. Mam 170cm wzrostu, waże 52kg., mam 86cm w biuście i długie blond włosy. Nie musi to być facet, z którym zwiąże się raz na zawsze.

Gość lolxd
a interesuje cie jedno spotkanie na sex?:)

Na fotce.pl:classic_cool: tam pełno napalenców Albo Ci jeszcze czateria pozostaje (ale to ostatecznośc)

przepraszam ze się wtrącam w dyskusję ale zauwazyłam ze kazda kobieta w temacie podaje swoje wymiary,opisuję swój wygląd ze jest wysoka blondi z pieknymi oczami w dodatku opalona itd a co z charakterem???

Brzydki Niski Beznadziejny napisała, że to dotyczy kobiet niebrzydkich, więc jej opisałam, że nie jestem brzydka i podałam swoje wymiary dlatego, że było to najłatwiejsze. Nie będę przecież opisywać jakie mam uszy. A charakter będzie na później. Myśle, że w pierwszej kolejności zwraca się uwage na wygląd.

Gość do angel_black
jesteś z podkarpacia???