Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylwiana Galerianka 92

Wczoraj wyszłam z centrum z torbami pełnymi zakupów

Polecane posty

Gość Sylwiana Galerianka 92

oczywiwscie nie za swojen:D nabyłam buciki na obcasach, 2 mini, bluzeczke z new yokera perfume, błyszcyk i tusz do rzes oprocz ego bylam w elskluzywnej restauracji na kolacji i zostalam odwieziona wyjebista fura do domu :))))))) suuuper a typek byl zajebisty fajnie nam sie gadało nawet na nne tematy mial 36 lat troche duzo ale i tak spoko jednak wole troche młodszych:P

Gość co to jest perfuma
???😴

Gość liberal girl
a mogłaś iść do empiku po książki i płyty , głupia :p

Gość tralalala w głowie mam
prowokacja.... ale swoją drogą straszne.... bo to z życia wzięte

matko:| ja nawet nie lubię, jesli za mnie ktoś płaci w restauracji :O nie wyobrażam sobie takiego \'sposobu\' na życie :O a znajomi wiedzą? jak ty im w oczy patrzysz? :O

Gość józio
pewinie miałaś szczęście i dobry przerób no i uczciwego klienta , któren był uprzejmy ci uiścić prawdziwymi piniędzamy czyli cię nie zgwałcił.

To jest prowokacja, ale smutne jest to, że są na prawdę takie 16 letnie szmaty puszczające się za bluzeczkę. W sumie nic dziwnego kurewstwo było od starożytności teraz tylko obniża się wiek.

Prostytucja – sprzedaż usług seksualnych (głównie: odbywanie stosunków płciowych) za pieniądze lub inne korzyści. Osoba oferująca usługi seksualne nazywana jest prostytutką- jeżeli to nie prowokacja to jesteś zwykłą kurwą, pozdrawiam :)

Gość 220V
jesteś zwykłą tanią kurwą i jeszcze sie tym chwalisz?! ty dziwko nie masz honoru!

Gość józio
jezeli jest uczciwą prostytutka to Szacun dla Niej. kurwy to te , które wykorzystujac uczucia postepują jak prostytutki zakamuflowane

idź się reklamuj na portalu o tematyce seksualnej i erotycznej tutaj mało zarobisz

Może i to jest prowokacja, ale niestety naprawdę tak się dzieje... Młode dziewczyny za szybki numerek w toalecie dostają ciuchy, komórki :o Albo zrobią facetowi loda i twierdzą, że nic się nie stało, bo przecież nie spały z nim... A gdzie szacunek dla samej siebie...? :o

nie jestesm prostytutka bo nie mama stawki !!! a pozatym jestem młoda mam 17 lat :) mowcioe szlaufa, zaraza ale nie prostytutka bo aj dostaje prezenty i to nie jakies za 50 zł czy za 100 jak zwykła prostytutka oni na mnie potrafią wydac nawet 300 albo 400 zł !!

Galerianki" często nazywane są nieletnimi prostytutkami. W końcu niewiele różnią się od kobiet stojących co wieczór na ulicy. Ich ulica jest po prostu pod dachem, a zapłatę, zamiast w gotówce, dostają w formie flakonika z perfumami, spodni, których pozazdroszczą im koleżanki czy nawet doładowania telefonu- polecam artykuł http://www.papilot.pl/article/949/Galerianki-nieletnie-prostytutki.html i film "galerianki" na YouTubie

wiem, widziałam nastolatki podchodzą już na parkingach do facetów i proponują loda albo coś innego takie z gimnazjum później kupują ciuchy, buty, papierosy

Gość liberal girl
wiecie co, boje się, mam córkę

kowalski- czytałam wiele artykułów o galeriankach. smutne to jest, bo same sie oszukują wmawiajac sobie, ze nie sa prostytutkami, bo nie biorą kasy, nie maja stawki... Na dodatek są tak młode. Nie szanuja sie kompletnie... Ciekawe co bedzie dalej, ile bedą życ w takim zakłamaniu...

Gość gcbgfv
Sylwana twoja stawka to bluzki i perfumy. EOT przecietny - teraz sie wiek obniza ? a co mialy do powiedzenia te 13-14 latki wychodzace za maz w sredniowieczu czy 15 lat w nie tak wcale odleglych czasach wiktorianskich ?

Nieważne czy za 100zł czy za 200zł- jesteś dziwką bo dajesz ciało za coś materialnego i nie wmawiaj sobie bo niczym się nie różnisz od tych, które stoją na wylotówkach- z resztą za kilka lat tam wylądujesz gdyż ci faceci będą chcieli te młodsze, które nie mają jeszcze zużytego ciała, one zajmą twoje miejsce a Ty wylądujesz na szosie gdyż przyzwyczajona do łatwych pieniędzy nie będziesz chciała pracować tak jak inni ludzie. Proste.

Gość 220V
sama mam 17 lat i uważam że galerianki to dziwki,które dają dupy za ciuchy itp. takie jak sylwana to po prostu głupie dziwki,ktore uwazają że to co robią to nic złego

Gość józio
wszyscysmy winni , ze w tym jebanym kraju bieda i sa galerianki. w koncu niczego żlego nie robią. czy wielu politykow nie zasłu7guje na większy ostracyzm?

Sylwana za parę lat zostaniesz kurwą z wylotówki gdyż faceci będą woleli te młodsze. Myślisz, że zawsze będziesz tyle kasy dostawać? Twoja wartość będzie spadać z każdym rokiem- ciesz się póki możesz. Przegrałaś życie.