Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żaba 2 w 1

37 tc DOŚĆ!!!

Polecane posty

Gość żaba 2 w 1

Całą ciąże był spokój. Zadnych dolegliwości... A teraz na dniach spuchłam, w nocy dretwieją mi ręce, nogi bolą mnie gdy tylko na nich stanę, od czasu do czasu pobolewa mnie leciutko brzuch jak na okres, ale czop jeszcze nie odszedł.... Jeszcze ten skwar..... Chcę urodzić. Mam nadzieję, ze jak tylko skoncze 37 tc to się coś ruszy, mam dość....

Hihi ja tez tak marudziłam :) Urodziłam tydzień temu, pojechaliśmy do szpitala w 39 tc zeby skontrolowac czy wszystko ok i juz mnie zatrzymali bo podczas badan poleciala mi krew, 6 godzin i mialam malego przy sobie, jeszcze troche i bedzie Twoja kolej :)

Gość Legallyblondee86
Wierze to samo juz po 32 tc przezywałam mino,ze te ost mies chodziłam na wiosne..ale warto dzis mój szkrab ma 3 mies i jest najsłodszym maluchem:)

ja juz od 35 narzekalam,do tego jakiejs rwy dostalam i chodzic nie moglam.W 38 tygodniu pojechalam do szpitala na ktg - ze wzgledu na slabe ruchy dziecka zatrzymali mnie.Leżalam pod ktg całą noc,w koncu nastepnego dnia zostala podjeta decyzja o cięciu i juz o 13 mialam synka przy sobie.

mam podobnie. Całą ciążę czułam się super, a teraz w 38 tygodniu mam dość. Wszystko mnie w środku kłuje, mam lekkie skurcze, brzuch twardy jak kamień. Do tego skurcze pachwin, drętwienie nóg i rąk. Dziś byłam u lekarza i liczyłam, że mi powie że na dniach urodzę (na ostatniej wizycie straszył, że urodzę wcześniej, bo miałam rozwarcie na 2cm), a tu jednak mały się nie spieszy. Szyjka zgładzona, ale dziecko wysoko.

Gość rena23
jestem w 37 tc i też mam to samo, nie wytrzymuję już tych upałów, mam dość, już chodzić nie mogę bo nogi bolą i puchną