Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madly.

brak wsparcia ze strony wlasnego faceta...

Polecane posty

Gość madly.

mialam wczoraj egzamin na prawko, od razu powiedzial mi ze nie zdam (moj facet). no i mial racje. nie wkurzyl mnie negatywny wynik egzaminu, ale jego reakcja. napisalam mu po wszystkim, ze nie usprawiedliwiajac sie trafilam na chama instruktora. nie jestemy z jednego miasta i wieczorem rozmawialismy na gg, opowiedzialam mu jak bylo (ze dyktowal mi jak mam sobie ustawic lusterka, przez co nie widzialam w ogole linii na luku... a instruktor uczyl mnie przejezdzac luk na podstawie linii. jak zobaczylam ze tych cholernych linii nie widze to spanikowalam i bylam pewna ze nie zdam), a on na to: wiedzialem ze wymyslisz jakas ciekawa bajeczke ale tego sie nie spodziewalem. no zatkalo mnie, zrobilo mi sie przykro. napisalam pozniej ze troche mi smutno z powodu tego egzaminu, a on na to: nie watpie. pod koniec rozmowy zaczal jakies fochy strzelac, jak poszedl to zadzwonilam do niego i spytalam co jest, a on na to ze czy nie chce zeby sie wyspal i po co dzwonie z glupimi pytaniami "co jest" nie wiem co mam myslec o jego zachowaniu, bardziej mnie przybila jego reakcja niz ten wynik...

Gość QQQQQQQQQQus
pojebany jakis tez taka oschla dla niego badz :o

Gość madly.
ciezko jest kogos zostawic, bo z jednej strony ma swoje zalety. to jest w sumie jedyna jego wada, ale za to jaka...

Gość powinnam się uczyć ale
Niech zgadnę - sam nie ma prawka i wjechałaś mu na ambicję tym, że Ty chcesz mieć :D

Gość madly.
nie nie, on ma :) ale nigdy nie widzial jak jezdze, a stwierdzil, ze jestem antytalent jesli chodzi o prowadzenie samochodu. na jakiej podstawie? bo oblalam na luku? eh...

Gość lalalallakkkal
skoro nie widzialas, to pewnie nie jezdzi. faceci sa dziwni;) moze Ty bedziesz miala czym jezdzic a on nie i chce sie w ten sposob wyrzuc

Gość madly.
chodzilo o to, ze on nie widzial jak ja jezdze :P i ma autko, a mi powiedzial ze jesli ja bede kierowca to do samochodu ze mna nie wsiadzie. niby nic a boli...

Gość madly.
w ogole mowi mi ze jestem za blada, za niska, za gruba... cholera ale mnie dol chwycil :( a nie ma sie komu wygadac nawet, wszyscy sie porozjezdzali... :(

Gość milutka zalamana
a moj stale sie pyta kiedy mam nastepny egzamin on ma prawko za 1 razem a ja juz 7 raz oblałam przez nerwy i teraz on mysli ze ja nie umiem jezdzic zero pocieszenia tylko szykana...:( rozumiem Cie autorko ja bym mu tak pojechala ze by sie posral zamiast dziewczyne pocieszac to doluje co to za chlopak smiec wg mnie

Gość milutka zalamana
pewnie szuka jakiejs tapeciary zesmazonej w solarium;/ jak sie kocha to sie nie poniza drugiej osoby ...jakis nienormalny jest .........widzialy zreszta galy co braly...nie martw sie facetem tego kwiatu to pol swiatu

Gość baby nie umiom jezdzic

Gość jak się coś robi to porządnie
Koleś ma kompleksy jak stąd do Madagaskaru ;) Wymień na model pewny siebie, który będzie Cię motywował, a nie dołował. Ja tak zrobiłam i bardzo sobie chwalę ;)

Gość madly.
wlasnie w tym problem ze on sprawia wrazenie cholernie pewnego siebie. dlatego nie rozumiem jego zachowania... ale pierwsza sie do niego na pewno nie odezwe, niech okaze troche empatii do cholery :/

Wrażenie, to wrażenie, a fakty - to fakty ;) Jakoś te kompleksy musi maskować - pozornym zadowoleniem z siebie :P A w takich sytuacjach właśnie wychodzi na jaw prawda... :)

Ej - co to za metoda na jazdę na podstawie linii ? Mnie uczyli że obserwuje się w lusterku słupek - linie widziałem ale na drugim planie :( A wogóle jak gostek na egzaminie może ci kazać ustawiać lusterko pod jego dyktando ?? :O

Gość madly.
eh dzieki Wam. i tak teraz po wczoraj mam w sobie strach, ze juz sie nie odezwie, ze duma mu nie pozwoli. :( bo zegnajac sie byl jakis inny, obojetny...

Gość madly.
no wlasnie, najwyrazniej kazdy instruktor uczy inaczej niestety. a z tym lusterkiem ze mi dyktowal tez pierwszy raz sie spotkalam... do niepewnosci doszedl stres i egzamin oblany.

Nigdy strach, że facet się nie odezwie nie powinien być wyznacznikiem Twoich działań. Rób to, co uważasz za słuszne - jeśli facet się nie odezwie, to jego strata.

Gość madly.
masz racje. a probowalam byc dla niego naprawde dobra, nie kontroluje, ufam, nie truje tylka, okazuje uczucia, a co w tym wszystkim najlepsze? ze on nic z tego nie widzi...

Gość kropaaaaa
rzuc go w cholere, nie warto

Gość kolejna wariatka desperatka
koles imbecyl a i tak zaloze sie ze pierwsza sie do niego odezwiesz:O

wlasnie sprawia wrazenie a rzeczywistosc jest taka ze ma kompleksy ktore leczy twoim kosztem