Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralalallalaaa

plamienia

Polecane posty

Gość tralalallalaaa

jestem dzis w 26 dniu cyklu , dzis albo jutro powinnam planowo miec @, z pol godziny temu pojawilo mi sie lekkie plamienie narazie jak kawa z mlekiem, niewiem jak bedzie wygladac dalej ...zobaczymy... rano strasznie mnie mdlilo, tak normalnie wymiotowalam tylko na "sucho" -pewnie niemialam czym ...niewiem... brzuch mnie teraz nie boli wcale, ale dalej jest mi strasznie niedobrze i przy dotykaniu dalej mnie bola sutki(w sumie to one mnie bola dzies od 2 tygodni) wczesniej bolalo mnie podbrzusze i odczuwalam klucia prawego jajnika ... jak myslicie czy jest jeszcze szansa ze moge byc w ciazy???????? zawsze jak pojawiala mi sie miesiaczka to zawsze od poczatku w wiekszej ilosci i od razu miala kolor czerwony, a teraz jest calkiem inaczej...

Gość tralalallalaaa
sorki pomylka, te plamienie zaczelo mi sie gdzies okolo goodziny 10 ,teraz dalej jest ale tez slabiutkie

Gość abcabcabc
a zabezpieczalas sie?

Gość tralalallalaaa
ma teraz kolor czerwony , sutki to mnie tak swedzą niewiem czemu... poza tym brzuch wogole mnie nie boli

Gość tralalallalaaa
nie , staram sie o dzidzie, test owulacyjny pokazal mi ze owulacja powinna wystapic w 10 dniu cyklu w tym dniu rowniez doszlo do stosunku

Gość tralalallalaaa
niemam pewnosci ze test owu pokazal prawidlow, no ale od 11 dnia bolalo mnie podbrzusze i odczuwalam klucia w okolicy prawego jajnika

Gość tralalallalaaa
test ciazowy robilam 13 dnia od stosunku i wyszedl negatywny wynik, moze to jeszcze za wczesnie jak myslicie? dziwi mnie tylko te krwawienie, zawsze jak przychodzila @ to pierwszego dnia bylo jej znacznie wiecej, dzisiaj narazie nie musze stosowac ani tampona ani podpaski, wystarczy mi tylko wkladka

Gość tralalallalaaa
miala ktoras z was podobna sytuacje i byla w ciazy?

Gość abcabcabc
13 dzien powinien byc wiarygodny juz! poczekaj moze sie rozkreci,

Gość tralalallalaaa
no ale czytalam na forum ze niektore dziewczyny tak mialy, ze test ciazowy pokazal dopiero 2 kreski po terminie spodziewanej @. a czy we wczesnej ciazy wystepuje plamienie? ile ono moze trwac?

Gość abcabcabc
mi sie wydaje ze 13 dni po powinien juz wykazac ewentualna ciaze! najlepiej zrob ntest z krwi-jest bardziej dokladny

no tylko ze ja 100 % pewnosci nie mam ze owulacja pojawila sie w 10 dniu wtedy kiedy doszlo do stosunku, bo sluzu nie obserwowalam , ani nic poza tym , podbrzusze i jajnik zaczely mi dokuczac pobolewac dopiero od 11 albo 12 dnia cyklu

Gość msiaaa pysiaaa
Ja czytałam, że plamienie może wystąpić od 6 do 12 dnia po owulacji, trwa zazwyczaj, 1-2 dni, jest koloru jasnoczerwonego, bądź beżowego. W czasie implantacji, temperatura może spać o kilka kresek na 1-3 dni. Na tym kończy się moja wiedza :)

Gość z nad morzaaaaa
Ja mialam plamienie ok. 9 dni po owulacji, trwalo 2 dni- ale nie ciagle tylko raz dziennie kilka kropel rozowo zabarwionego sluzu. Zadnych objawow towarzyszacych. Podobno testowac mozna juz 2-3 dni po implantacji (ja 2 dni pozniej zobaczylam 2 kreski).

Gość seulka
Plamienie implantacyjne to sprawa specyficzna każdej kobiety. Niektóre obserwują u siebie coś takiego a inne nie. Trudno stwierdzić jak długo może trwać, dokładnie tak samo jak nie wiadomo jak to jest z plamieniem w terminie spodziewanej miesiączki. Niektóre kobiety mimo zajścia w ciążę obserwują plamienie w terminie miesiączki nawet mówią o krwawieniu, a jednak ciąża trwa dalej, choć czasem tego nie wiedzą same zainteresowane

Gość lady gaga ta wlasnie
Implantacja rozpoczyna się ok. 7 dni po zapłodnieniu i trwa kolejne 7 dni. Może objawiać się chwilowym lub kilkudniowym plamieniem, ale nie jest to reguła.

Gość tralallala
no a jezeli do stosunku doszlo w 10 dniu cyklu to zagniezdzenie kiedy moglo sie pojawic?

Gość tralallala
a dzis jestem w 26 dniu cyklu

Gość tralallala
i tak jak pisalam test owu wskazal owulacje na 10 dzien cyklu ale niemam pewnosci ze ona wtedy wystapila , bo bol podbrzusza i klucia w jajnikach pojawily sie dzien pozniej

Gość lady gaga ta wlasnie
ale mogla ci sie owulacja przesunac o kilka dni a plemniki zyly w twocich narzadach rodnych i zaplodnily jajeczko pozniej moze tak byc zrob test za 2 dni

Gość kfiattttekkkk
Jestem z osób, u których wystąpiło plamienie implantacyjne. U mnie wystąpiło ono 23 i 24 dnia cyklu, trwało 2 dni, myślałam już, że to małpa mi się rozkręca. Właściwie nie była to krew tylko taki podbarwiony na brązowo śluz. _________________

Gość trrralaaaalalllla
kfiateeekkk a jak pojawilo ci sie te plamienie to bolal cie troszeczke brzuch?myslalas ze to jest okres? bo jak mi sie to rano pojawilo to bylam zrezygnowala myslalam ze to ta cholerna @ , chociaz i tak bardzo sie boje ze ona jednak sie pojawi:( a duzo tego plamienia mialas?bo ja mam w sumie nie tak duzo , bo wystarcza mi jedynie cieniutjka wkladka higieniczna, krora wczesniej w pierwzym dniu miesiaczki nigdy by mi nie wystarczyla

Gość kfiattttekkkk
ja tez tak mialam wystarczlya mi jedna wkladka dziennie co zawsze pierwszego dnia zuzywalam mase tamponow takze mohe ci pogratulowac zostaniesz mama:)

jedna wkladka dziennie????????nie no ja od rana mialam cztery, tylko wiadome nie byly calkowicie zabrudzone tylko troche

oj nie wiem czy nie zawczesnie na grratulacje , poczekamy z tym do jutra , boje sie strasznie ze w nocy albo jutro pojawi okres bo mnie brzuch pobi, a ciebie bolal?

Gość kfiattttekkkk
tez pobolewal mnie brzuch jak na okres zrob test za 2 dni