Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce jechac nad morze

WAKACJE W LEBIE- DORADZCIE

Polecane posty

Chce jechac do leby na dluzszy weekend pierwszy raz, moze byl ktos z was kto moglby mi doradzic jakies fajne miejsce do noclegu, i czy radzicie sobie od razu zarezerwowac przed przyjazdem czy szukac na miejscu? dzieki za odpowiedzi

hop hop

jezusienku drogi nikt w zyciu nie byl w lebie czy co?

Gość qvvarz
bylam w łebie 2 lata temu. mnie sie podobalo, dobre jedzenie zwlaszcza w gyros barze mniem. troche duzo ludzie ale wiadomo. ogolnie pobyt wspominam bardzo milo :)

Gość qvvarz
aha i rezerwowalam miejsca troche wczesniej a i tak nie bylam b. blisko plazy. zas znajomi szukali na miejscu jak dotarli i mieli lepsze miejsce blisko plazy ale w ich przypadku to ktos zrezygnowal i oni akurat trafili ze bylo wolne. poszukaj w necie czegos fajnego i dzwon

dzieki quvar, zastanawiam sie tylko czy warto rezerwowac za wczasu czy raczej szukac czegos na miejscu mysle ze i tak zawsze sie znajdzie jakis nocleg...A nie chce jakiegos chlamu tylko cos lepszego a na necie trudno wyczaic czy to jest ok czy nie

Gość qvvarz
no to poszukaj jak dojedziesz. napewno sie cos znajdzie. i tak najwazniejsza nad morzem jest POGODA. ja tez jade ale pod koniec lipca... zycze udanych wakacji

byłam na majowy weekend,pogoda dopisała,najmilej wspominam te ruchome wydmy,widoki boskie :D my placiliśmy cos 25 zł za dobe od osoby,mieliśmy pokoik z łazienką.Faktycznie ruch tam spory ale calutkie miasteczko zyje z turystów,praktycznie w każdym napotkanym domu są pokoje noclegowe