Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anaconda_a

dziecko leży ciągle na jednej stronie główką

Polecane posty

witaj anaconda_a:) moje tez lezy-na prawym boku.Jak chcę zmienic bok-odwraca głowę...woli patrzeć na pokój niz na ścianę:) ja przełoże więc Jaśka w ten sposób,aby po stroni gdzie ma zawsze nóżki była tym razem głowa-w ten sposób będzie gapił się na pokój leżąc na lewym boku.Z Hanią dało to dobry efekt,więc może i teraz mi się uda..pozdrawiam!

Gość przyszlamama
moja mała ma ten sam problem... staram się jej co chwilke odwracać ale ona i tak zawsze daje spowrotem na lewą stronę, albo się złości jak jej nie pozwalam. powinnam sie martwić??

podobno trzeba raz na 1 raz na 2gą stronę bo dziecko ma miekkie kości czaszki i robi się to po to aby mialo kształtną głowkę

Witaj anaconda :) Moj maly tez tak robil i moja mam zwrocila mi uwage ze bedzie mial \"odlezona \" glowke z jednej strony i powinnam go przewracac na boczek . Teraz juz jest wszystko ok maly spi na kazdym boku i na wznak. Pozdrawiam ❤️ ❤️ ❤️

no prosze gonzallo mnie tu "znalazłas", ja probowalam tej metody co ty ale jej wszystko jedno czy sciana czy pokoj.....juz nie wiem jak dzialac tym bardziej ze mala zaczyna sie buntowac ja coas z jej glowa majstruje