Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneckaaaa

problem z gardłem- coś w nim jest!

Polecane posty

Gość aneckaaaa

pisze gdyż martwi mnie co się dzieje z moim gardłem... otóż od jakiś kilku miesiecy czuję ucisk w gardle. Najpierw mówiono ze to nerwica - bo tak najłatwiej, ale ja szukałam dalej bo przeciez żeby stwierdzić że nerwica to trzeba sprawdzić wszystkie inne mozliwości. Byłam u laryngologa oglądnął gardło za pomocą lusterka stwierdził że w gardle jest dużo miejsca. Na języku jakiś malutkie grudki to dał jakis lek na to... mam zrobić badanie na paciorkowca. Robiłam usg tarczycy i tarczyca ma wymiary dobre. dzis mi nie daje spokoju to gardło. czuję cały czas cos tam w środku w gardle. Zawsze mi się wydawąło że jak otworzy się buzie i wystawi język to że gardło ma okragły kształt, że to taka okragła rura. A ja jak włozyłam palca do gardła za ten malutki języczek który jest na końcu języka zamiast poczuć okrągłą dziure czuję jakieś dziwne coś twarde. Czy to normalne? Albo sobie wmawiam już albo mam kłopot z połykaniem większych rzeczy. Sama już nie wiem ale ejszcze chwila i zwaiuje przez to. Czy Wy tez jak włozycie głęboko palec do gardła czujecioe coś twardego czy jest okragła dziura?

Gość aneckaaaa
ponawiam pytanie

Gość aneckaaaa
człowiek ma problem i nikt nie pomoże!jakbym napisała cos o zdradzie, cyckach, dupie marynie to by wszyscy wchodzili i odpisywali!

Gość aneckaaaa
naprawdę nikt mi nie jest w stanie pomóc?

Gość lllllliiiiiiiiilii
moja szwagierka miała uczucie jakby kulki w gardle, nie wiem czy masz tak samo

Gość ghjkl
Jest,inny lekarz

Gość lllllliiiiiiiiilii
szulkałaś na necie coś na ten temat, może są jakieś artykuły, moja szwagirka miała duzy z tym problem, nikt nie umiał zdiagnozować jej problemu, była nawet u jakiś alergologów, dietetyków, miała specjalną dietę. w końcu samo jej to przeszła, ale była już zdecydowana jechać do jakiegoś specjalisty z warszawy, który jako jedyny w Polsce zajmuje się takimi przypadkami, znalazła coś na ten temat w internecie,.

Gość lllllliiiiiiiiilii
jak chcesz mogę się jej spytać gdzie to znalazla i co za lekarz

Gość marta bb
ja miałam takie wrazenie jakby mnie ktoś sciskał za gardło, i chyba to było zwiazane z tarczycą. Miałam robione Usg tarczycy, wyszło że mam powiększony lewy płat., zażywałam jodid. Czasami to uczucie wraca, jest bardzo nieprzyjemne, ale wtedy znów lecę do endokrynologa