Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzuchol20

Jak w 2 tygodnie pozbyć się brzucha

Polecane posty

Gość brzuchol20

Ogólnie nie mam zastrzeżeń co do mojej figury, jedynie co to mam wielki brzuch :o Za 2 tygodnie jadę na wakacje, jak pozbyć się dużego brzucha żeby wyglądała ładnie? Jakieś ćwiczenia? dieta? Poradźcie

Gość nie da sie w tak krotkim
czasie tluszcz na brzuchu jest najtrudniej spalic jesli zastosujesz radykalna diete to bedziesz miala efekt jojo pomoga ci wylacznie intensywne cwiczenia, nie tylko na brzuch, bo te wylacznie rozwijaja miesnie a nie doprowadzaja do spalania, ale tez inne typu bieganie do tego dobrze bedzie, jesli bedziesz spozywac nieco mniej kalorii, niz zwykle, ale nieco mniej to nie znaczy 1200 zamiast normalnych 2000 tylko np 1700-oczywiscie produkty raczej niskokaloryczne, ale wbrew pozorom musza tez zawierac tluszcz ( ze wzgledu na witaminy) jesli zaczniesz od razu to moze idealnie nie bedzie, ale na pewno bedzie troche lepiej:)

Gość brzuchol20
dziękuję Ci za odpowiedź :) Oczywiście nie oczekuje aż takich efektów, chcę chociaż w jakimś stopniu zmniejszyć brzuch :) Kiedyś miałam płaski, w ogóle ważyłam bardzo mało bo 42kg przy wzroście 168cm i w 2 miesiące przytyłam 10kg i najbardziej właśnie widać to na brzuchu :( wyglądam jakbym była w ciąży :/ Muszę się zmobilizować i dużo ćwiczyć, nie jem tłustych potraw bo nie lubię. Jakie ćwiczenia najlepsze? Czytałam że hula hop jest dobry, bieganie i co jeszcze?