Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ciezarna33

Becikowe i dodatek do zasi艂ku rodzinnego-zmiany

Polecane posty

Go艣膰 ciezarna33

Od 1 listopada 2009 przy ubieganiu sie o bacikowe i dodatek do zasilku rodzinnego z tytulu urodzenia dziecka, wymagane bedzie przedlozenie zaswiadczenia lekarskiego potwierdzajacego, ze matka pozostawala pod opieka lekarska przez okres co najmniej od 10 tyg. ciazy do porodu. Ja mam termin na listopad i na pierwszej wizycie bylam dopiero w 12 tygodniu. I co 2 tygodnie roznicy pozbawiaja mnie tych swiadczen???? Jesli wiecie cos na ten temat prosze pisac

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 A21
To kwestia dogadania si臋 z lekarzem. Je艣li ca艂膮 ci膮偶臋 b臋dziesz chodzi膰 na wszystkie badania, to lekarz prowadz膮cy ci膮偶臋 pewnie i tak Ci takie za艣wiadczenie wystawi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciezarna33
Prosze o wiecej odpowiedzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dopiero si臋 zacznie
艂ap贸wkarstwo, 偶eby lekarz napisa艂, ze by艂o sie od 10 tyg. ci膮偶y pod jego opiek膮 a tak naprawd臋: jest wz贸r takiego za艣wiadczenia i wyra藕nie napisane: co najmniej od 10 tygodnia ci膮偶y. w innym wypadku nie b臋dzie mo偶na przyzna膰 偶adnych 艣wiadcze艅 z tytu艂u urodzenia dziecka. to bardzo jasny i wyra藕ny zapis. odmowa i ju偶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nawet jak ci odm贸wi膮 becikowego i dodatku z tytu艂u urodzenia si臋 dziecka to si臋 odwo艂aj do sko motywuj tym 偶e si臋 bada艂a艣 ale wyznaczono ci tak膮 dat臋 wizyty i nie da艂o si臋 przy艣pieszy膰, sko powinno ci przyzna膰, wiem bo sama robi艂am odmowy bo 10 tydzie艅 a potem sko przyzna艂o tylko trzeba si臋 odwo艂ywa膰, tylko odwo艂uj si臋 od 2 odm贸w

Udost臋pnij ten post