Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaa juz nie wytrzymam

Dzwonie do niej 3 raz i nic. AAAAAAAA!!!!

Polecane posty

Jest daleko na praktykach. Nie ma tam zasiegu. Rano wychodziła gdzies gdzie miała wiec odpisała mi na smsa którego jej napisałem wczoraj. W południe i po południu próbowałem do niej dzwonic i wciaz jest poza zasięgiem(czyli wrociła do stacji). Teraz znów powinna wyjsc gdzies gdzie jest zasieg ale nadal nie odpowiada. Zadzwoni pewnie do mnie dopiero po skonczonych zajeciach czyli jakiejs 22. Miała wolne dzisiaj całe popołudnie ale nie chciało jej sie odejsc 100m od stacji zeby do mnie zadzwonic-wczoraj zadzwoniła, dzisiaj juz nie znajduje czasu. No ja zwariuję. I jeszcze te rozmowy-narzeka jak jej okropnie, wczoraj chciała zebym ja ztamtad zabrał, a rano o 6 siedząc w jakichs krzakach stwierdziła że jest cudownie. I kto zrozumie kobiety? W sluchawke mówi mi że teskni ale raczej tego jakos specjalnie nie widze. Dzowni do mnie chyba tylko dlatego ze sie umówilismy ze bedzie dzwonic wieczorem. Wczoraj mówiła ze wieczorem nie da rady bo ma wyjście, wiec powiedziałem zeby w ciagu dnia zadzwoniła jak znajdzie czas i nic-teraz ma wyjscie wiec co? Mam czekac do 23 aż sobie o telefonie przypomni? cholera.

Gość czeresniaa.
hahahahahaha nie dzwon juz, jak bedzie chciala to sie odezwie.

jasne. Chciała... kurde tesknie za nią. Ona widocznie niespecjalnie. Co o na sobie mysli? Ze bede codzienie czekał do 23 az zadzwoni? kurde tez mam jakies obowiazki i nie bede wisiał na telefonie.

Gość czeresniaa.
heh ile masz lat? olej ja troche i nie dzwon i moze z raz ty nie odbierz, to bedzie dzwonila jeszcze z 5 razy, to taka zabawa jak to poczatki to sie nie dziwie ;)

Gość jestem na Marsie
pewnie sie przejela nowym sposobem "uwodzenia" facetow. milczenie i nieodpowiadanie na czas ma w tym podobno pomagac. ;) wez ja na przetrzymanie i tez pomilcz, a zobaczysz, ze szybko zadzwoni i zapyta, dlaczego milczysz kochanie :D ech jakie to smieszne. bawicie sie w gierki tracac czas na to co najwazniejsze - uczucie, milosc...moze to kiedys pojmiecie.oby nie bylo za pozno 🖐️

Gość czeresniaa.
jestem na Marsie dokladnie masz racje :) mnie tez juz szkoda czasu na taka zabawe

No własnie problem z tym ze poczatki dawno mamy za soba. Ponad rok razem jetesmy, znamy sie od 3 lat.

upupupup

Gość czeresniaa.
my mamy do niej dzwonic? zadzwon z jakiegos numeru ktorego nie zna jak odbierze tzn ze tylko od ciebie nie odbiera, proste

Gość całkowicie czarny kot
jak się nie będzie odzywać do jutra w nocy - zacznij się martwić - a teraz daj sobie na luz... :D

mam pomysł, daj namiary gdzie ona jest to napewno jakiś uzytkowik caffe mieszka blisko podjedzie i sprawdzi co ona teraz robi...

Gość taka ja i tulipanek
a ile masz lat autorze?

ech-jest w stacji barawczej w jakims pieprzonym rezerwacie. Żeby znaleśc zasieg musi odejsc jakies 100 m od stacji. Dzwoniłem ale ona nie ma zasiegu. Ech ludzie 3 raz to pisze-dlatego sprawa nie jest taka prosta. Problem polega na tym ze zajete ma wieczory i ranki. Pół dnia miała zeby zasieg znalesc i do mnie zadzwonic ale tego nie zrobiła. I to mnie wkurza najbardziej.

21

Gość czeresniaa.
bylam kiedys na takim odludzi tydzien gdzie zasieg byl jakis km od tego badziewia dopiero i ja wtedy zakochana chodzilam ten km nad rzeczke zeby odp na sms :D

No własnie. A jej chyba nie bardzo chce sie chodzić bo z tego co mi powiedziała wczoraj gdy zadzwoniła dzisiaj ma wolne od 10 do 18 wiec sporo czu by zasieg znaleśc .